Görücü usulü evleneceğimi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi mi bu?

Evet çünkü dayanamıyorum yalnızlığa artık. Beni intihara sürüklüyor. 9 Yaşımdan beri anne sevgisi olmadan büyüdüm. Ondan önceside iyi değildi zaten, annemin bana geçmişte de pek iyi bakmadığı ve sık sık anne baba kavgası ve annemin sürekli evi terkedişine maruz kala kala travmatize olduğumu öğrendim. Ben bir insanım ve insan olarak en temel hakkım olan şeyi istiyorum. Bu bir temel hak ve ihtiyaçtır. Lüks değildir.

Artık gelişim çağımda çoktan tamamlandığı için geri dönüşü yok. Aile travmalarım asla bir terapist ile tamamen geçemez. Hafifletme başka ama hep içimde o travmalar.

Kendi Anan/Baban değilse(o da bi’ zamana kadar) kimse elin işsiz adamını yanında beslemez.

Kendi Anan/Baban değilse(o da bi’ zamana kadar) kimse elin işsiz adamını yanında beslemez.
İşsiz olmak istemem elbette. İş sahibi olacağımı taahhüt ediyorum. Ben hızlıca görücü usulü evlenip, taahhüt vererek evlenmeyi düşünüyorum. Yani şu an işsiz şekilde evlenmek gibi ama ilerisi için taahhüt sözü verirsin gibi gibi.

Düğün masraflarını kim karşılıyacak? Hepsini kız tarafına veya ailene mi yıkacaksın? Bence direkt osb’ye gidip fabrikalara form doldurmaya başla. 1 hafta içinde başlarsın zaten. Hem elin para görmüş olur hemde fabrikada sosyalleşmiş olursun.

Fabrika işinden daha iyi ve pratik ve iyi maaşlı bir iş yok mu? Para kazanmam için.

5 Yıldızlı otelde resepsiyonist olmak istiyorum. Ortalama Türklerden daha iyi ingilizcem var hani buradan avantajlı olabilir miyim? Full konuşabiliyorum ingilizce ve gayet anlaşılır bir şekilde. İnternetteki turistlerin türkiyeye gelip çektiği videolardaki dönercilere baksanız tek tük ingilizce bilen var ama birkaç kelime çoğu... Örnek verdim...

Ayrıca biraz Çince ve Japonca da biliyorum. Sözelciyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…