V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 3 Mart 2021 #2 Bu tercih meselesi olsa kim görücü usulünü seçer ki?
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Aşk evliliği ama evlenme gibi bir isteğim yok.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Mart 2021 #4 Tamamen kişiye bağlı, nasıl tanıştığım fark etmez. Bana uygun ise sorun yok. En önemli kriterim düğün istememesi. Not: Simdi eminim bazi arkadaşlar görücü usulünü yanlış biliyorlar.
Tamamen kişiye bağlı, nasıl tanıştığım fark etmez. Bana uygun ise sorun yok. En önemli kriterim düğün istememesi. Not: Simdi eminim bazi arkadaşlar görücü usulünü yanlış biliyorlar.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Mart 2021 #5 Görücü usulü ile evlenme çok kötü bir şey.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Mart 2021 #6 Pablo şahin dedi: Tercih Genişletmek için tıkla... Görücü usulü olunca tercih olmuyor yalnız.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Mart 2021 #7 Neden? Lyrinx dedi: Görücü usulü evlenme çok kötü bir şey. Genişletmek için tıkla...
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 3 Mart 2021 #8 Görücü usulü bana garip geliyor. Sanki eşya beğeniyor gibi.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Mart 2021 #9 Görücü usulü evlenenler de birbirlerine aşık oluyor zaten genellikle. Lyrinx dedi: Görücü usulü ile evlenme çok kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Görücü usulü olunca tercih olmuyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Zorla evlenmen farklı, görücü usulü evlenmek farklı. Görücü usullünde iki kişi tanıştırılır, eğer ikisi de isterlerse evlenirler.
Görücü usulü evlenenler de birbirlerine aşık oluyor zaten genellikle. Lyrinx dedi: Görücü usulü ile evlenme çok kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Görücü usulü olunca tercih olmuyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Zorla evlenmen farklı, görücü usulü evlenmek farklı. Görücü usullünde iki kişi tanıştırılır, eğer ikisi de isterlerse evlenirler.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Mart 2021 #10 hadwiger dedi: Zorla evlenmen farklı, görücü usulü evlenmek farklı. Görücü usullünde iki kişi tanıştırılır, eğer ikisi de isterlerse evlenirler. Genişletmek için tıkla... Ben böyle şeyleri saçma buluyorum. Görücüye ne gerek var? Biz bulamıyor muyuz? Hem aşık olacağın kişiyi başkası seçmesi de ironik..
hadwiger dedi: Zorla evlenmen farklı, görücü usulü evlenmek farklı. Görücü usullünde iki kişi tanıştırılır, eğer ikisi de isterlerse evlenirler. Genişletmek için tıkla... Ben böyle şeyleri saçma buluyorum. Görücüye ne gerek var? Biz bulamıyor muyuz? Hem aşık olacağın kişiyi başkası seçmesi de ironik..