Görüldü atan arkadaş arkadaş mıdır?

Samimiyet seviyenizi bilmiyorum ama görüldü atma olayı samimiyete bağlı olmayabilir. Herkese yaptığı ve ona göre normal olan bir şey olabilir. Görüldü atmaya neden takıldığını da anlamadım.

Samimiyet seviyenizi bilmiyorum ama görüldü atma olayı samimiyete bağlı olmayabilir. Herkese yaptığı ve ona göre normal olan bir şey olabilir. Görüldü atmaya neden takıldığını da anlamadım.

Hocam takılmam normalde zaten de bizim başka bir arkadaş grubu var orada hiçbir şeye atmıyor görüldü atmaz yoksa bende takılmam normalde.

@479595 alakası yok, çevrimiçi olduğu halde cevap vermeyen erkek kadın fark etmez seni umursamıyordur.

@479595 alakası yok, çevrimiçi olduğu halde cevap vermeyen erkek kadın fark etmez seni umursamıyordur.

Ya hocam şimdi okey doğrusun da cevap veriyorsun tık hemen mesaj düşüyor ama bazen vaktin olmuyor. Ben kendimden biliyorum karşımdakiyle olan arkadaşlıgımı mesaj cevaplamayla yorumlamam.

Hocam takılmam normalde zaten de bizim başka bir arkadaş grubu var orada hiçbir şeye atmıyor görüldü atmaz yoksa bende takılmam normalde.
Ya görüldü atıp atmaması samimiyete bağlanmaz bence ama samimiyetine güveniyorsan takılma. Sonuçta grup farklı DM farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…