Görüldü atanlara tepkiniz nedir?

Bana nasıl davranıyorlarsa aynı davranırım. Görüldü atıyorsa demek ki sohbeti devam ettirmek istemiyor derim. Daha da yazmam. O yazarsa da bakmam.

Görüldü attığını sandığım arkadaşıma sokakta araba vurmuş bir keresinde uzun süre yazmayınca aradım çocuk benle mesajlaşırken araba çarpmış ondan beri görüldü atanlara temkinliyim yani her şey olabiliyor.

Arkadaş veya flörtten ziyade birisine bir şey yazıyorum, tamam, olur, olmaz, yok sağ ol gibi cevapların verilmesi gerekirken verilmiyor. Önemli bir konuysa cevap vermediğini görürsem tavrımı koyarım. Zaten tavır koymadığımız için bu hallerdeyiz.

@SOLES, sizinkisi bir istisna olmuş da arkadaşınıza araba çarptığı hâlde telefonu elinden bırakmamışsa, onun bağımlılığı üst seviyede gerçekten. Telefonla doğrudan bir ambulansı araması gerekirdi.

Kötü olmuş. Trajikomik geldi bana.

Aramış zaten biz normal akıcı sohbet ederken birden bire cevap vermemeye başladı sinirlendim bende saldım. 10-15 dakika cevap hala yok aradım ambulans bekliyom araba çarptı dedi.

Kötü olmuş. Trajikomik geldi bana.
Herhangi bir fiziksel hasar almadı tam bacağına arabanın far kısmı ile vurmuşlar ama baya mosmordu. Şuan sağlam kemikleri hasar almadığı için şanslı baya.

Hayatta her şey olabiliyor demek ki.

Arkadaşınız veya flörtünüz konuşma ortasında bir anda görüldü atınca ne tepki veriyorsunuz? Ben genelde görüldü atmam ama bunlar yüzünden atmaya başladım.
Eğer random bi mesajım ise takmam ama soru soruyorsam ve öyle yapıyorsa cevap vermiyorsa üzülür ve sinirlenirim.

Hayatta her şey olabiliyor demek ki.
Beklemediği anda bir çok şey yaşayabiliyor insan. Yolda yürürken kulaklık takmak ve telefona bakmak baya riskli iş özellikle kulaklık ile yürümek akıl işi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…