Görüldü atanlara tepkiniz nedir?

@SOLES, hayatta her aksilikler olabiliyor. Karşıdaki kişi size nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın.

Beklemediği anda bir çok şey yaşayabiliyor insan. Yolda yürürken kulaklık takmak ve telefona bakmak baya riskli iş özellikle kulaklık ile yürümek akıl işi değil.
Orası doğru. Ben telefona baksam bile dikkatliyimdir, araba çarpması genelde mümkün değil. Çünkü karşıdan karşıya geçerken iyice bakıp geçiyorum, telefona bakarak geçmiyorum. Tabii anlık bir şey olduğu için tamamen çarpamaz demiyorum herkesin başına gelebilir böyle bir olay. Bazılarına bakıyorum hayattan kopuk, hiçbir şey umurunda değil öyle yürüyor.

Arkadaşımın görüldü atmasını çok garipsemem, olabilir yani belki meşguldür cevap verememiştir, ama sevgilim/flörtüm görüldü atarsa zaten bellidir ki benden soğumuştur.

Arkadaşımın görüldü atmasını çok garipsemem, olabilir yani belki meşguldür cevap verememiştir, ama sevgilim/flörtüm görüldü atarsa zaten bellidir ki benden soğumuştur.
Meşgul birisinin görüldü atması garip zaten. Meşgulsan neden bakarsın ki?

Küçüklükten beridir beraber büyüdüğümüz en yakın arkadaşım 22 seneden fazla, ona bile yazdığım zaman bile görüldü atıyor "neden görüldü atıyorsun" dediğimde telefonla fazla ilgilenmeyi sevmiyorum şeklinde cevap alıyorum ve evet bu benim en yakın 22 seneden fazla arkadaşımdır, zamanında beraber yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi fakat son birkaç gündür şimdi mesajlarıma görüldü atıyor ve bu benim sinirlerimi bozuyor. Şimdi ben bu kişiyi hayatımdan silsem etsem haklı durumamı düşerim haksız durumamı düşerim? Bir daha sorduğum zaman da bu sefer de trip atıyor. Çok can sıkıcı bir durum böyle giderse sanırım hayatımdan komple çıkaracağım gibi duruyor.

Haksız duruma düşersin görüldü attı diye arkadaşlığı bitirmek saçma olurdu. Kasıtlı yaptığını düşünüyorsan sorun sende.

Haksız duruma düşersin görüldü attı diye arkadaşlığı bitirmek saçma olurdu. Kasıtlı yaptığını düşünüyorsan sorun sende.

Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Aynı sofrada yemek yemişliğimiz var o yüzden. Yani insan bu şekilde davrandığı zaman üzülüyor doğal olarak.

Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Aynı sofrada yemek yemişliğimiz var o yüzden. Yani insan bu şekilde davrandığı zaman üzülüyor doğal olarak.

Evet sinir bozucu olması gayet normal ama sizin olaya bakış açınızla alakalı bence çok düşünmeyin bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…