Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 2 Temmuz 2020 #11 @Elektrikci_Hasan Bunu mu demek istediniz?
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #12 @Domocibu Aynen onun gibi ama siyah siyah gölgelerin içinde varolup sonra birden karanlığa giren.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 2 Temmuz 2020 #13 Kesilen tırnak. Keserken piyuvv diye uçar daha da bulamazsın.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Temmuz 2020 #14 Domocibu dedi: @Elektrikci_Hasan Eki Görüntüle 606158 Bunu mu demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Bu lanet olası şeyler nedir bilmiyorum, neden görüyorum bunu biliyordum ama unuttum, tek bildiğim o gidene kadar sabretmem gerektiği .
Domocibu dedi: @Elektrikci_Hasan Eki Görüntüle 606158 Bunu mu demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Bu lanet olası şeyler nedir bilmiyorum, neden görüyorum bunu biliyordum ama unuttum, tek bildiğim o gidene kadar sabretmem gerektiği .
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Temmuz 2020 #15 Emirhan Bey dedi: Bu lanet olası şeyler nedir bilmiyorum, neden görüyorum bunu biliyordum ama unuttum, tek bildiğim o gidene kadar sabretmem gerektiği . Genişletmek için tıkla... Kan hücreleri, protein yığınları ve doku parçalarının retinaya gölge düşürmesi sonucu gözümüze yansıyan görüntü.
Emirhan Bey dedi: Bu lanet olası şeyler nedir bilmiyorum, neden görüyorum bunu biliyordum ama unuttum, tek bildiğim o gidene kadar sabretmem gerektiği . Genişletmek için tıkla... Kan hücreleri, protein yığınları ve doku parçalarının retinaya gölge düşürmesi sonucu gözümüze yansıyan görüntü.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Temmuz 2020 #16 @Çalıya Saklanan Kedi baktığımız yere sürüklenmesi olayı yok mu... Ders işlerken gözüm duvarlara kayardı. On numara dikkat dağıtıyor.
@Çalıya Saklanan Kedi baktığımız yere sürüklenmesi olayı yok mu... Ders işlerken gözüm duvarlara kayardı. On numara dikkat dağıtıyor.
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 3 Temmuz 2020 #17 Elektrikci_Hasan dedi: @Domocibu Aynen onun gibi ama siyah siyah gölgelerin içinde varolup sonra birden karanlığa giren. Genişletmek için tıkla... Hocam o bildiğiniz cin evinizi okutun bi. Ben yapıyorum oda başına 500 TL, balkonlar ücrete tabidir.
Elektrikci_Hasan dedi: @Domocibu Aynen onun gibi ama siyah siyah gölgelerin içinde varolup sonra birden karanlığa giren. Genişletmek için tıkla... Hocam o bildiğiniz cin evinizi okutun bi. Ben yapıyorum oda başına 500 TL, balkonlar ücrete tabidir.
KS KS Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #18 Domocibu dedi: Hocam o bildiğiniz cin evinizi okutun bi. Ben yapıyorum oda başına 500 TL, balkonlar ücrete tabidir. Genişletmek için tıkla... Sadece yatağın olduğu kısmı 100 e okutabilir miyiz. Diğer kısımlarda dolaşsınlar uyurken gelmesin. (? )
Domocibu dedi: Hocam o bildiğiniz cin evinizi okutun bi. Ben yapıyorum oda başına 500 TL, balkonlar ücrete tabidir. Genişletmek için tıkla... Sadece yatağın olduğu kısmı 100 e okutabilir miyiz. Diğer kısımlarda dolaşsınlar uyurken gelmesin. (? )
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 4 Temmuz 2020 #19 Bilmem ama elimdeki telefonu evde dakikalarca aramıştım. Annem ''Ne oldu oğlum'' dedi. Telefonumu bulamıyorum deyince ''elinde işte'' dedi o an oturdum koltuğa telefona baktım öyle.
Bilmem ama elimdeki telefonu evde dakikalarca aramıştım. Annem ''Ne oldu oğlum'' dedi. Telefonumu bulamıyorum deyince ''elinde işte'' dedi o an oturdum koltuğa telefona baktım öyle.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #20 ATM'den çıktığı an da süreç başlıyor...