nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Ocak 2025 #1 Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim.
Çözüm Einstein 21 Ocak 2025 nacaar dedi: Eki Görüntüle 2403033 Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alt+r dener misin?
nacaar dedi: Eki Görüntüle 2403033 Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alt+r dener misin?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 nacaar dedi: Eki Görüntüle 2403033 Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alt+r dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
nacaar dedi: Eki Görüntüle 2403033 Yeni güncellemeden sonra ekranın sol alt kısmında bu bilgiler çıktı ve bir türlü kapatamadım. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alt+r dener misin?
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Ocak 2025 #3 Einstein dedi: Alt+r dener misin? Genişletmek için tıkla... Benim kayıt ama kapama tuşum o. Hangi kısayoldan söz ediyorsunuz? Einstein dedi: Alt+r dener misin? Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırladım yaptım oldu çok teşekkür ederim. Çözüm arayan arkadaşlar için alt + z yapıp oradan kısayol ayarlarına girin ardından ise istatistik yer paylaşımı açın ayarınının kısayolunu uygulayın. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Alt+r dener misin? Genişletmek için tıkla... Benim kayıt ama kapama tuşum o. Hangi kısayoldan söz ediyorsunuz? Einstein dedi: Alt+r dener misin? Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırladım yaptım oldu çok teşekkür ederim. Çözüm arayan arkadaşlar için alt + z yapıp oradan kısayol ayarlarına girin ardından ise istatistik yer paylaşımı açın ayarınının kısayolunu uygulayın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 nacaar dedi: Benim kayıt ama kapama tuşum o. Hangi kısayoldan söz ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alt+r ile FPS göstergesini açıp kapatilmen lazım. Siz NVIDIA GPU kullanmıyor musunuz? Artı 0 Eksi
nacaar dedi: Benim kayıt ama kapama tuşum o. Hangi kısayoldan söz ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alt+r ile FPS göstergesini açıp kapatilmen lazım. Siz NVIDIA GPU kullanmıyor musunuz?
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Alt+r ile FPS göstergesini açıp kapatilmen lazım. Siz NVIDIA GPU kullanmıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Eevet Nvidia kullanıyorum fakat kısayol tuşlarını değiştirmiştim. Ayarları sıfırlayıp uygulayınca dediğiniz oldu. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Alt+r ile FPS göstergesini açıp kapatilmen lazım. Siz NVIDIA GPU kullanmıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Eevet Nvidia kullanıyorum fakat kısayol tuşlarını değiştirmiştim. Ayarları sıfırlayıp uygulayınca dediğiniz oldu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 nacaar dedi: Eevet NVIDIA kullanıyorum fakat kısayol tuşlarını değiştirmiştim. Ayarları sıfırlayıp uygulayınca dediğiniz oldu. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse sorun yok o halde. İyi günler. Artı 0 Eksi
nacaar dedi: Eevet NVIDIA kullanıyorum fakat kısayol tuşlarını değiştirmiştim. Ayarları sıfırlayıp uygulayınca dediğiniz oldu. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse sorun yok o halde. İyi günler.