Kekver Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 29 Mayıs 2024 #1 Selamlar, ben Steam'e gireli birkac gün oldu ve Steam'de en son o zaman girdigim gorunuyor ve Steam'e girmek istiyorum ve bilgisayardan Steam'i açtigim anda cevrimici olacağım. Bilgisayardan girmeden görunmeze gecebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2024
Selamlar, ben Steam'e gireli birkac gün oldu ve Steam'de en son o zaman girdigim gorunuyor ve Steam'e girmek istiyorum ve bilgisayardan Steam'i açtigim anda cevrimici olacağım. Bilgisayardan girmeden görunmeze gecebilir miyim?
Çözüm Ellie Williams 29 Mayıs 2024 Giriş yapıp görünmeze alırsan süreyi sıfırlamaz, en son birkaç gün önce çevrimiçi olduğun görünür.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Mayıs 2024 #2 Giriş yapıp görünmeze alırsan süreyi sıfırlamaz, en son birkaç gün önce çevrimiçi olduğun görünür. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kekver Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 29 Mayıs 2024 #3 Ellie Williams dedi: Giriş yapıp görünmeze alırsan süreyi sıfırlamaz, en son birkaç gün önce çevrimiçi olduğun görünür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Giriş yapıp görünmeze alırsan süreyi sıfırlamaz, en son birkaç gün önce çevrimiçi olduğun görünür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler