E eephesuss Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Benim PC HDMI ama monitörüm VGA. HDMI to VGA mı almam lazım? Yoksa VGA to HDMI mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 HDMI to VGA almanız gerekiyor.
P PurpleNight Zeptopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 85 14 Şubat 2023 #3 HDMI To VGA almanız gerekiyor. Ama aktif bir dönüştürücü olmasına dikkat etmeniz lazım yoksa görüntü alamazsınız.
HDMI To VGA almanız gerekiyor. Ama aktif bir dönüştürücü olmasına dikkat etmeniz lazım yoksa görüntü alamazsınız.
E eephesuss Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 PurpleNight dedi: HDMI to VGA almanız gerekiyor. Ama aktif bir dönüştürücü olmasına dikkat etmeniz lazım yoksa görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aktif derken anlamadim.
PurpleNight dedi: HDMI to VGA almanız gerekiyor. Ama aktif bir dönüştürücü olmasına dikkat etmeniz lazım yoksa görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aktif derken anlamadim.
P PurpleNight Zeptopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 85 14 Şubat 2023 #5 Hocam bu ürünü yıllardan beri kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Tavsiye ederim. eephesuss dedi: Aktif derken anlamadim. Genişletmek için tıkla...
Hocam bu ürünü yıllardan beri kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Tavsiye ederim. eephesuss dedi: Aktif derken anlamadim. Genişletmek için tıkla...
E eephesuss Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 PurpleNight dedi: Hocam bu ürünü yıllardan beri kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzu yok mu yeni PC topladim bütçem cok yok. Bir de aktif ne demek onu anlamadim.
PurpleNight dedi: Hocam bu ürünü yıllardan beri kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzu yok mu yeni PC topladim bütçem cok yok. Bir de aktif ne demek onu anlamadim.
P PurpleNight Zeptopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 85 14 Şubat 2023 #7 eephesuss dedi: Daha ucuzu yok mu yeni PC topladim bütçem cok yok. Bir de aktif ne demek onu anlamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam tam detaylı olarak bende bilmiyorum ama dönüştürücülerin çoğu aktif olmuyor bu yüzden görüntü vermiyor. İnternete 'Technopat aktif dönüştürücü önerisi' tarzı şeyler yazıp aratırsanız ihtiyacınız olan şeyi bulabilirsiniz.
eephesuss dedi: Daha ucuzu yok mu yeni PC topladim bütçem cok yok. Bir de aktif ne demek onu anlamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam tam detaylı olarak bende bilmiyorum ama dönüştürücülerin çoğu aktif olmuyor bu yüzden görüntü vermiyor. İnternete 'Technopat aktif dönüştürücü önerisi' tarzı şeyler yazıp aratırsanız ihtiyacınız olan şeyi bulabilirsiniz.