Görüntü ayarları ve ses ayarları gibi uygulamalar açılmıyor

Gökdeniz Baş

Hectopat
Öncelikle merhaba. Windows 10 sürümlü bilgisayarımda masaüstüne sağ tıkladığımda görüntü ayarlarına tıkladığımda CMD açılıp kapanıyor ve görüntü ayarları açılmıyor. Aynı durum ses ayarları için de oluyor.

yakın bir tarihte güncelleme yapmadım zaten ne hikmetse güncelleme denetlerken de hata veriyor
ama benim benim için önemli olan python IDLE de çalışmıyor aynı cmd açılıp kapanıyor.

Maalesef kusurlu olan yine en son olan güncelleme olacaktır başka sebep aramak hata gibi geliyor ama yine de temkinli olmak lazım eğer sayıca az program ise yeniden kurulum sağlayamaz mısınız acaba? Bu şekilde olmuyorsa son kalite güncellemenizi ya da en son güncellemenizi silin tekrar deneyin lakin hasar olmuşsa böyle geri gelmeyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı