Kutay Kağan
Hectopat
Daha fazla  

Selamlar,
Kurulumunu dün tamamladığım sistemde Windows 10 Pro Sürüm 1709 kurulu. Sistem ;
MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 6GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 2400G
MSI A320M PRO-VH PLUS AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz OC
GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000Mhz CL15 Single Kit Ram
Windows 10'u yükleyip ekran kartı sürücülerimi güncellerken bir sorun oluştu. Şöyle ki NVIDIA sitesinden en son sürücüyü bulup kurmama rağmen GeForce Experience'a girdiğimde sürücü yüklenmemiş, yüklenmeye hazır gözüküyordu. Tekrar kurduğumda yine aynı şekilde yüklenmiş fakat aynı zamanda yüklemeye hazır görünüyordu. Aygıt yöneticisini açtığımda da şöyle bir görüntüyle karşılaştım. (bkz sorun1) Görüldüğü üzere Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nda da sarı ünlem işareti var. Aynı zamanda Aygıt Yöneticisi ekranında da sağ tıklayıp güncelle dersem sürücülerin güncel olduğunu söylüyor. Kasaya baktığımda 6 pinli power girişi ekran kartına takılı kart slota oturmuş durumda ve fanları çalışıyor. Sanıyorum ki harici kartı güncelleyememesinin sebebi temel görüntü bağdaştırıcısının da sorunlu (sarı ünlem) olması. Sorun şu ki bu yeni bir bilgisayar. Elime 3 gün önce geçti ve kurulumunu yaptım. Windows Update'te de tüm sürücülerin güncel olduğu gözüküyor. Eklemeliyim ki DDU ile defalarca kez de hem AMD hem Nvidia sürücülerini silip tekrar kurdum. Hala bir karınca boyu ilerleme söz konusu değil. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
 Teşekkürler.

Kurulumunu dün tamamladığım sistemde Windows 10 Pro Sürüm 1709 kurulu. Sistem ;
MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 6GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 2400G
MSI A320M PRO-VH PLUS AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz OC
GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000Mhz CL15 Single Kit Ram
Windows 10'u yükleyip ekran kartı sürücülerimi güncellerken bir sorun oluştu. Şöyle ki NVIDIA sitesinden en son sürücüyü bulup kurmama rağmen GeForce Experience'a girdiğimde sürücü yüklenmemiş, yüklenmeye hazır gözüküyordu. Tekrar kurduğumda yine aynı şekilde yüklenmiş fakat aynı zamanda yüklemeye hazır görünüyordu. Aygıt yöneticisini açtığımda da şöyle bir görüntüyle karşılaştım. (bkz sorun1) Görüldüğü üzere Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nda da sarı ünlem işareti var. Aynı zamanda Aygıt Yöneticisi ekranında da sağ tıklayıp güncelle dersem sürücülerin güncel olduğunu söylüyor. Kasaya baktığımda 6 pinli power girişi ekran kartına takılı kart slota oturmuş durumda ve fanları çalışıyor. Sanıyorum ki harici kartı güncelleyememesinin sebebi temel görüntü bağdaştırıcısının da sorunlu (sarı ünlem) olması. Sorun şu ki bu yeni bir bilgisayar. Elime 3 gün önce geçti ve kurulumunu yaptım. Windows Update'te de tüm sürücülerin güncel olduğu gözüküyor. Eklemeliyim ki DDU ile defalarca kez de hem AMD hem Nvidia sürücülerini silip tekrar kurdum. Hala bir karınca boyu ilerleme söz konusu değil. Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör: