"Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti" Hatası

Burak898

Centipat
Bilgisayarıma format atmadan önce hiçbir hata yokken format attıktan sonra birden "Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" hatası almaya başladım, nedenini bilen var mı?

Sistem:
  • R7 240
  • i7 M640
  • 8 GB RAM
  • 300W PSU

Hata genelde biraz daha iyi grafikli oyunları açtığımda veya nette gezinirken ortaya çıkıyor, ekran bir anda siyah olup geri geliyor.

Bilgisayarıma format atmadan önce hiçbir hata yokken format attıktan sonra birden "Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" hatası almaya başladım, nedenini bilen var mı?

Sistem:
  • R7 240
  • i7 M640
  • 8 GB RAM
  • 300W PSU

Hata genelde biraz daha iyi grafikli oyunları açtığımda veya nette gezinirken ortaya çıkıyor, ekran bir anda siyah olup geri geliyor.
Formatı siz mi attınız? Eğer bilgisayarcı felan attı ise eski bir sürücü kurmak ihtimali var sürücüyü silip tekrar kurmanızı tavsiye ederim.

İşletim sisteminiz Windows 7 olarak görünüyor.
Ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi dener misiniz?
Denedim, şu an güncel gözüküyor.
Formatı siz mi attınız? Eğer bilgisayarcı felan attı ise eski bir sürücü kurmak ihtimali var sürücüyü silip tekrar kurmanızı tavsiye ederim.
Formatı ben attım ve Ekran Kartı sürücüsünü güncel olarak yükledim ama yine de driver booster dışında sürücü güncelleyecek güvenilir bi program biliyorsanız söylemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı