Görüntü Başdaştırıcısındaki Sarı İşaret

accan123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartımın en güncel sürücüleri yüklü olmasına rağmen aygıt yöneticisindeki şu sarı işareti yok edemedim. Ayrıca ikinci ekran kartımı kullanırken birtakım sorunlar yaşıyorum, oyunun donup kapanması gibi. Bu işaretleri nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim.@Recep Baltaş @Ali Güngör @claus

yön.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı işaretin olduğundan emin misin? Tekrar bak bakalım.
Peki, sistemimde iki ekran kartı var. Oyunlarda ikinci ekran kartım aktifken, oyun donup hata mesajı verip kapanıyor. İkinci ekran kartı aktif değilken hiçbir sorun yok. Bundan 3 ay önce dizüstü bilgisayarımın kasasını açıp temizlik yaptım, macun vs yeniledim. İkinci ekran kartını da açtım ve temizledim. Acaba temizlik esnasında herhangi bir yanlışlık mı yaptım ?

Peki, sistemimde iki ekran kartı var. Oyunlarda ikinci ekran kartım aktifken, oyun donup hata mesajı verip kapanıyor. İkinci ekran kartı aktif değilken hiçbir sorun yok. Bundan 3 ay önce dizüstü bilgisayarımın kasasını açıp temizlik yaptım, macun vs yeniledim. İkinci ekran kartını da açtım ve temizledim. Acaba temizlik esnasında herhangi bir yanlışlık mı yaptım ?
Bence bilgisayarı söküp bir kontrol et, böyle bir durum varsa mutlaka yeni bir parça al. Eğer ki yoksa format at, BIOS'u sıfırla, BIOS güncellemesi yap. Yine olmazsa duruma göre farklı bir çözüm önerisinde bulunuruz, ben çözemezsem yerime @Neko @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör bakar.

Kasayı açtım bir eksiklikle karşılaşmadım. Ne tür bir eksiklik veyahut sorun olabilir onu da bilmiyorum. BIOS'umu sıfırladım tekrar güncelledim. Ancak maalesef yine aynı hata.. 1 ay önce format atmıştım belki çözülür diye ancak çözülmemişti. Bir dahaki formatta işletim sistemini Windows 8.1 yapmam bir farklılık yaratabilir mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SLI açıkken oyunu kısa bir süre oynayabiliyorum, oyun hata verip kapanmadan önce ekranda mavi-yeşil renkte bir dalga geçiyor anlık, çok sürmeden oyun donuyor ve hata veriyor. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. @Neko @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @Toprak Aga @claus

Maalesef yazılımdan hiç anlamıyorum. Sadece donanım bilgim var :(

Size yardım edemeyeceğim. Özür dilerim :cry:

Temiz Windows 10 kurulumu yaptınız mı? Ayrıca kullandığınız bilgisayarın modeli nedir?
Evet 1 ay önce yaptım. Lenovo Y510P bilgisayarın modeli.

Maalesef yazılımdan hiç anlamıyorum. Sadece donanım bilgim var :(

Size yardım edemeyeceğim. Özür dilerim :cry:
Rica ederim ilgilenmeniz yeterli teşekkür ederim. :mutlu:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı