Görüntü bozulması sorunu

Yavuzselim1133

Centipat
Bilgisayarıma SSD değişikliğinden sonra format attım. Daha sonra oyunlarda görüntünün formattan önceki görüntüye göre daha kötü olduğunu gördüm. Fareyi hareket ettirince görüntüde bozulmalar oluyor aynı şekilde video izlerken de görüntü bozulmaları oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bozulmalardan kasıt, renk, gama, doygunluk ayarları ise eğer;

Ekran kartınız Nvidia ise eğer, masaüstünde sağ tık yapıp, oradan Nvidia denetim masası ayarlarına gidin. Soldaki menüden "Ekran" sekmesi altında Masaüstü renk ayarlarını ayarla kısmında gerekli renk, titreme, doygunluk ayarlarını yapın.

Ekran kartınızın güncel versiyonlarının yüklü olduğundan emin olun ayrıca.

Örnek olması için video bırakıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun ayarlarınızın eskisiyle aynı olduğuna emin misiniz ?

Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız, Nvidia denetim masası ayarlarından performans-güç seçenekleri arasında önceki kullanımınıza göre bir farklılık olmuş olabilir mi ? Bu seçenekler oyun içerisinden gerekli ayarları yapsanız bile müdahelede bulunabiliyor. Bu kısmı kontrol edebilir misiniz ?

*Örneğin benim ayarlarım bu şekilde, her uygulama veya oyun için, oyunun içerisinde yaptığım ayarlar geçerli oluyor böylece.

Dosya Ekleri

• Ekran asdasdasda.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…