Çözüldü Görüntü gelmeme problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TNTB

Kilopat
Makaleler
2
Power düğmesine basınca kasa çalışıyor. Mouse ve klavyenin ışıkları yanmıyor. Ekrana görüntü gelmiyor.
Baya bir kapat aç yapınca kasa çalışıyor. Mouse ve klavyenin ışıkları yanıyor. Ardından ekrana görüntü geliyor.

Ekran kartını söküp denedim, sorun devam ediyor.
RAM'leri söküp tek tek yerlerini değiştirerek çalıştırdım. Sorun devam ediyor.
Ses kartını söktüm aynı işlemleri yaptım, sorun devam ediyor.
BIOS pilini söküp değiştirdim, sorun devam ediyor.

Fişi çektiğim zaman, çok kere kapat aç yaptığım zaman, ara ara BIOS pilini çıkardığım zaman daha doğrusu kafası estiği zaman PC çalışıyor, klavye ve mouse ışıkları yanıp ekran geliyor ve PC normal çalışıyor :D

PC'ye ekran gelip gelmeyeceğini klavye ve mouse ışıklarından anlıyorum. Onların ışıkları yanarsa görüntü geliyor. Işıkları yanmasa görüntü gelmiyor. Ekran kartı takılı, takılı değilken fark etmiyor.

Çözüm
İşlemci ve powerdan kaynaklı bir problem olabilir. Eğer deneme imkanın varsa başka bir power veya işlemci takıp deneyebilir misin? Eğer yine problem devam ederse anakartına BIOS update yapmaya calıs. Yine devam eder ise anakartında problem olabilir.
İşlemci ve powerdan kaynaklı bir problem olabilir. Eğer deneme imkanın varsa başka bir power veya işlemci takıp deneyebilir misin? Eğer yine problem devam ederse anakartına BIOS update yapmaya calıs. Yine devam eder ise anakartında problem olabilir.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı