Berke erol Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın bütün fanları çalışıyor, ekrana görüntü gelmiyor. Farklı işlemci ve RAM'lerle denedim yine aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın bütün fanları çalışıyor, ekrana görüntü gelmiyor. Farklı işlemci ve RAM'lerle denedim yine aynı.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Ocak 2018 #2 Sisteminizi detaylı belirtin. Artı 0 Eksi
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.420 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 31 Ocak 2018 #3 CMOS reset deneyebilirsin. Ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı dene. RAM'leri tek tek dene, bana ikiz gibi gelmediler çünkü. Artı 0 Eksi
CMOS reset deneyebilirsin. Ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı dene. RAM'leri tek tek dene, bana ikiz gibi gelmediler çünkü.