Görüntü gelmeme ve "Critical Process Died" mavi ekran hatası

Barlas001

Centipat
Bilgisayarım siyah ekranda kaldı ve daha sonra güvenli modda çalıştırmayı falan denedim hiçbir şekilde olmadı. Dahası bilgisayarı her açtığımda "critical process died" mavi ekran sayfasından başka bir yere geçiş yapamadım en son olarak format attım ve düzeldiğini sandım lakin az önce bir elektrik gitti geldi daha sonra bilgisayar otomatik yeniden başlattı kendisini ve yine siyah ekranda kaldım. Ama bu sefer 5 dakika sonra ekran kendiliğinden geldi bunun bir daha olmaması için ne yapabilirim? Hard diskimde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü olsa format da ya da dosya indirdiğimde karşıma çıkardı. Sizce ne yapabilirim detaylı açıklarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump paylaşın.

Elinde dosya olacağını sanmıyorum, çünkü temiz kurulum yüklemiş.

Konu sahibi tahmin olarak yazacağız elde veri olmadığından. GPU sürücüleri güncellendiğinde gidip gelebilir veya geçici gecikmelerde bunlar olabilir. Görüntü kabloları da bunlara etken olabilir, dönüştürücü vs. varsa.

şöyle bişe daha var bilgisayar açılırken direk boot ekranından açılıyor yani marka ismi gözüküyor windows resmi değil direk lütfen bekleyinize geçip hoşgeldiniz ekranı alıyorum biosdan boot ekranına baktım biraz ama anlam veremedm buda onla lakalı bişe olabilir mi ?bu arada hdtune verilerini paylaşacağım birazdan

Temiz önyükleme yap. Ekran gelmiyor diyorsun HDtune nasıl geldi?
HDsentinel ile de kontrol et.
yani marka ismi gözüküyor windows resmi değil direk lütfen bekleyinize geçip hoşgeldiniz ekranı alıyorum
Zaten öyle olması gerekiyor. UEFİ sistemi bu şekilde zaten. BIOS yapılandırmasına da bağlı bazı anakartlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…