Çözüldü Görüntü gelmiyor ve USB aygıtları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ardinyo13

Femtopat
Daha fazla  
Durduk yere bir gün bu sorun başladı.
Şu ana kadar şunları denedim.
2 farklı anakart.
2 farklı işlemci.
4 farklı RAM.
CMOS pilini çıkarıp takmak.
Ekran kartı olmadan denemek.
-Herhangi bir hata ışığı yanmıyor.
Z77 olan anakartın CMOS pili sökülünce ekran geliyor ve BIOS'da gezinebiliyorum. Fakat her seferinde takıp çıkarmam gerekiyor.

Çözüm

PSU fazlasıyla yeterli. Yeni bir pil nereden alırım?

Çözüldü. Zaten güncel olan BIOS'u tekrar flashladım. Artık her seferinde jbat atmak veya pili çıkarmak zorunda değilim. Sağlam olduğunu düşündüğüm yedek H61M-K anakartım hiç çalışmadı.
Hocam bu sorun genellikle donanım veya BIOS ayarlarından kaynaklanabilir. Denediğiniz adımlar doğru ama şunları da kontrol et. CMOS pilinin bitmiş olması BIOS ayarlarının sıfırlanmasına neden olabilir? Yeni bir pil deneyin. BIOS güncellemesi yapmayı dene. Yetersiz güç kaynağı yüzünden USB aygıtları çalışmıyor olabilir. PSU'nun yeterli güç sağladığından ve bağlantıların doğru olduğundan emin olun.

PSU fazlasıyla yeterli. Yeni bir pil nereden alırım?

Çözüldü. Zaten güncel olan BIOS'u tekrar flashladım. Artık her seferinde jbat atmak veya pili çıkarmak zorunda değilim. Sağlam olduğunu düşündüğüm yedek H61M-K anakartım hiç çalışmadı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…