Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #11 Etmem değil edemiyorum yazacağın basit bir şey. En baştan sona tane tane sorunu yazacaksın Yani istesem de yardım edemem.
Etmem değil edemiyorum yazacağın basit bir şey. En baştan sona tane tane sorunu yazacaksın Yani istesem de yardım edemem.
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 488 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #12 Elektrikci_Hasan dedi: Etmem değil edemiyorum yazacağın basit bir şey. En baştan sona tane tane sorunu yazacaksın Yani istesem de yardım edemem. Genişletmek için tıkla... Tane tane yazdım zaten anlayan da anladı bir anlamayan sensin. Bence sorun benim yazmamda değil senin anlamanda Sorunum çözüldü zaten gerek kalmadı
Elektrikci_Hasan dedi: Etmem değil edemiyorum yazacağın basit bir şey. En baştan sona tane tane sorunu yazacaksın Yani istesem de yardım edemem. Genişletmek için tıkla... Tane tane yazdım zaten anlayan da anladı bir anlamayan sensin. Bence sorun benim yazmamda değil senin anlamanda Sorunum çözüldü zaten gerek kalmadı
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 11 23 Aralık 2021 #13 NeocruZZ dedi: Tane tane yazdım zaten anlayan da anladı bir anlamayan sensin. Bence sorun benim yazmamda değil senin anlamanda Sorunum çözüldü zaten gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün
NeocruZZ dedi: Tane tane yazdım zaten anlayan da anladı bir anlamayan sensin. Bence sorun benim yazmamda değil senin anlamanda Sorunum çözüldü zaten gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 23 Aralık 2021 #14 Ben çağırırsam gelir hocam.
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 488 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #15 Eskilerdenn dedi: Nasıl çözdün Genişletmek için tıkla... Tekrar topladık bütün parçaları söküp belli ki arkadaşın takmayı unuttuğu veya yanlış yaptığı bir şey vardı montajda şu an çözüldü sorun.
Eskilerdenn dedi: Nasıl çözdün Genişletmek için tıkla... Tekrar topladık bütün parçaları söküp belli ki arkadaşın takmayı unuttuğu veya yanlış yaptığı bir şey vardı montajda şu an çözüldü sorun.