Görüntü gidip geliyor

Ramazan Ö

Hectopat
Merhaba. Önceki konulardan bazılarına göz attım ama tam olarak benimki gibisini göremedim.
Oyunda, forumda veya başka bir yerdeyken görüntünün 5 saniyeye kadar gittiği oluyor. Sonra bir şey olmamış gibi tekrar geliyor :D Monitörde kapanma yok yani. Neden kaynaklanıyordur? Nasıl çözebilirim?

Sorunu prizle çözdüm, priz sabitlenince ekran gitmez oldu :D

@Akif9748 prizle çözmüş. Yakında priz olmadığı için 2 tane kablolu üçlü prizle kullanıyorum sistemi. Benim de bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sistem:
  • 4300ge
  • B450M S2H.
  • T-Force night hawk 3200 MHz CL16 8*2GB
  • Patriot 240 GB burst.
  • WD Blue 1 tb*2 ama 1 tanesini çalışmadığı için söktüm.
  • Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+
  • ASUS VP249QGR.
  • Windows 10 Pro.

HDMI ile bağladığımı da belirteyim.

Son düzenleme:
Merhaba. Önceki konulardan bazılarına göz attım ama tam olarak benimki gibisini göremedim.
Oyunda, forumda veya başka bir yerdeyken görüntü 3-5 saniyeliğine gidiyor. Sonra bir şey olmamış gibi tekrar geliyor :D monitörde kapanma yok yani. Neden kaynaklanıyordur? Nasıl çözebilirim?

@Akif9748 prizle çözmüş. Yakında priz olmadığı için 2 tane kablolu üçlü prizle kullanıyorum sistemi. Benim de bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sistem:
  • 4300ge
  • B450M S2H.
  • T-Force night hawk 3200 MHz CL16 8*2GB
  • Patriot 240 GB burst.
  • WD Blue 1 tb*2 ama 1 tanesini çalışmadığı için söktüm.
  • Cougar cgr-ST-600 xtc 600W 80+
  • ASUS VP249QGR.
  • Windows 10 Pro.

HDMI ile bağladığımı da belirteyim.

Sorun monitörde olabilir, ekran kartının HDMI çıkışında olabilir Display Port varsa onla bağlayabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı