DesturBedx Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 32 5 Kasım 2020 #1 Masadaki oda spreyi kasanın üstüne düştü. 1 dk sonra ekran sanki TV'deki anten bozulmus gibi karıncalı oluyor, sonra siyah erkan olup geri geliyor. Ekran kartım yok, APU sistem. Ne yapmam, lazım sorun ne olabilir?
Masadaki oda spreyi kasanın üstüne düştü. 1 dk sonra ekran sanki TV'deki anten bozulmus gibi karıncalı oluyor, sonra siyah erkan olup geri geliyor. Ekran kartım yok, APU sistem. Ne yapmam, lazım sorun ne olabilir?
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2020 #2 Hasar almış olabilir biraz kurcala kabloları falan tam olarak taktığından emin ol belki düzelir. Artı 0 Eksi
M MiracYY Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 Lethal Blows dedi: Hasar almış olabilir biraz kurcala kabloları falan tam olarak taktığından emin ol belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Benim de laptopumda klavye ve fare takılı bilgisyar açılırken ekran hafif bi gidip geliyor sonra bir şey olmuyor acaba kablo ile mi alakası vardır? Artı 0 Eksi
Lethal Blows dedi: Hasar almış olabilir biraz kurcala kabloları falan tam olarak taktığından emin ol belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Benim de laptopumda klavye ve fare takılı bilgisyar açılırken ekran hafif bi gidip geliyor sonra bir şey olmuyor acaba kablo ile mi alakası vardır?