Görüntü gidip gelmesi

Alduin

Hectopat
PS4'ü çevirici ile kullanıyorum, lakin 720 p yaptığımda görüntüyü sorunsuz veriyor gidip gelme sorunu yaşamıyorum.

1080P'ye aldığım zaman gidip gelmeler başlıyor sonrasında hiçbir şekilde ekrana görüntü vermiyor.
İki haftada iki ayrı HDMI to VGA çevirici aldım.
Yıllardır kullandığım bir çevirici hiç sorun yaşamadım, bu ara bu problemle karşılaştım. 1080P'de görüntü alamıyor olmam neden kaynaklı oluyor acaba yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeviriciler pek verimli olmayabiliyor. 1080P 60 Hz ayarında görüntüyü sorunsuz aktarması gerekir. PS4'te 1080P çözünürlülükte 60 Hz görüntü yenileme hızında olup olmadığını kontrol edebiliyor musun?
PS4 hiç kullanmadığım için bilemiyorum, bilgisayarda 60 Hz ile görüntü alıyordum çevirici ile.

Çeviriciler pek verimli olmayabiliyor. 1080P 60 Hz ayarında görüntüyü sorunsuz aktarması gerekir. PS4'te 1080P çözünürlülükte 60 Hz görüntü yenileme hızında olup olmadığını kontrol edebiliyor musun?
PS4 hiç kullanmadığım için bilemiyorum, bilgisayarda 60 Hz ile görüntü alıyordum çevirici ile.
Evet kontrol edebiliyorum yıllardır kullanıyorum bu çeviriciyi iki hafta önce başladı bu sorun birden bire olması da şaşırttı beni açıkçası kullandığım çeviriciyi de şöyle atıyım hatta.

Dosya Ekleri

• 15878075652443093365073257878598.jpg
    15878075652443093365073257878598.jpg
    513,3 KB · Görüntüleme: 51
HDMI to VGA kullanıyorsan her türlü ondan bende kullanıyorum görüntü arada bir gidip geliyor. Çözüm ise ekran kartının girişine uygun monitör almanız.

Evet kontrol edebiliyorum yıllardır kullanıyorum bu çeviriciyi iki hafta önce başladı bu sorun birden bire olması da şaşırttı beni açıkçası kullandığım çeviriciyi de şöyle atıyım hatta.
O zaman kabloda veya bağlantı noktasında sorun olmuştur belki. Oksitlenme tarzı bir şey olmuş mu kontrol edin.
Tek parça halinde şu şekilde kablo satılıyor. Belki çözüm sağlayabilir. Tabii denemeden de bilinmez.

O zaman kabloda veya bağlantı noktasında sorun olmuştur belki. Oksitlenme tarzı bir şey olmuş mu kontrol edin.
Tek parça halinde şu şekilde kablo satılıyor. Belki çözüm sağlayabilir. Tabii denemeden de bilinmez.

Hocam 1 hafta önce yine bu çeviriciden sipariş verdim onda da aynı sorunu yaşadım iade ettim bu çevirici başka bir mağazadan sipariş ettiğim bir çevirici yine aynı model 1080P'de görüntü alamıyorum ilginç bir şekilde HDMI ile tvye sorunsuz bağlanıyor farklı monitörde deniyorum aynı problem yine devam ediyor acaba çevirici de bir sorun var aklım almıyor 2 haftadır buna uğraşıyorum bir türlü çözüm yolu bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı