"Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti" Hatası

mehmet27

Hectopat
Selam arkadaşlar, sistemimde Kingston 2 GB RAM vardı, onun yerine 2x4 GB 1333 MHz aldım. Ve o andan itibaren "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bu durumdan kurtarıldı." uyarısı almaya başladım. 2 GB'lik RAM ile bugüne kadar hiç karşılaşmadım. Şu anda da 2 GB ile devam ediyorum. Şimdi bu uyarının sebebi nedir acaba?
  • İşlemci: C2D E7500 2.93 MHz
  • Anakart: Gigabyte GA-P43T-ES3G
  • HDD: SEAGATE ST3500 500GB
  • Ekran kartı: Sapphire ATI Radeon HD3650, 1-2.8GB, DDR2, 128Bit
  • PSU: Everest 200W Peak 250W

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını güncellemeyi düşünmeni öneriyorum.
Eğer sorun burda değil diyorsan;
1-BIOS unu varsayılan ayarlara döndür.
2-Ekran kartının en son en güncel sürücülerini bulup eskileri sildikten sonra yükle.

ilk aklıma bu çözümler geliyor.
FB sayfamızı beğenmeyi unutmayın. BIOS KURTARMA

Öncelike ekran kartınızın en güncel sürümünü yüklediğinizden emin olun buna rağmen özellikle oyunlarda aynı problemi yaşamaya devam ederseniz PSU nuzu değiştirmeniz gerek. Aynı sorunu bende yaşamıştım... Kendi görüşüm, en kötü sistemde bile minimum 500w PSU kullanılmalı.

Teşekkürler. Peki bu sisteme tavsiye edeceğiniz psu'lar nelerdir? Bütcem 120 TL'ye kadar olabilir.
@wilo @swatcyp @Recep Baltaş @Ali Görgün @bilgisayarcii
130 tl ye 500 watt lik aerocool psu var. Hepsiburada da. Ancak soyle bir durum var. Tek bir tane pcie 6 pin guc cikisi var. Bu su demek. Bilgisayarina guncelleme yapacagin zaman bu cikis yetersiz gelecektir. Yeni pek cok ekran karti ikili pci e 8 pin girisi kullanmakta. Donusturucu kullanmayi tavsiye etmem. Cunku voltajlar ayni olsa da o cikislardaki akimlar uyumlu olmayacaktir. 200 tl ye 600 wattlik iki pcie 8 pin cikisli psu lar mevcut. Bu aklinda bi bulunsun. Biraz bekleyip tam alabilmeni tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı