polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.306 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #11 ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kırık kısımın fotoğrafını atabilir misiniz ?
ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kırık kısımın fotoğrafını atabilir misiniz ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Nisan 2018 #12 ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değmiyorsa tabi olabilir.
ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değmiyorsa tabi olabilir.
E ereshead58 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #13 polakavic dedi: ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kırık kısımın fotoğrafını atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Kendi islemcimden atamam fakat bu şekilde belirtebilirim tam olarak ayni köşedeki pin kırık kırmızı alanın icindeki 1 pin kırık. Murat5038 dedi: Değmiyorsa tabi olabilir. Genişletmek için tıkla... Fakat pin kırılmadan öncede bu hatalar vardı. Son düzenleme: 15 Nisan 2018
polakavic dedi: ereshead58 dedi: Benim işlemcimin köşesindeki 1 adet pin kırık acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kırık kısımın fotoğrafını atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Kendi islemcimden atamam fakat bu şekilde belirtebilirim tam olarak ayni köşedeki pin kırık kırmızı alanın icindeki 1 pin kırık. Murat5038 dedi: Değmiyorsa tabi olabilir. Genişletmek için tıkla... Fakat pin kırılmadan öncede bu hatalar vardı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Nisan 2018 #14 CPU bench testlerini bir yapın bakalım.
E ereshead58 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #15 Murat5038 dedi: CPU bench testlerini bir yapın bakalım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal ve güzel sonuçlar verdi
Murat5038 dedi: CPU bench testlerini bir yapın bakalım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal ve güzel sonuçlar verdi