Windows 8 kullanma, Windows 8.1.3 kur bakalım ne olacak. Kurulum esnasında internete bağlı ol. Ayrıca ekran kartı, ve anakart BIOS'unu güncelle. Aida64 programı ile boşta ve oyundayken sıcaklıkları kontrol et. Yine sorun düzelmezse o sistem servislik.
Windows 8 kullanma, Windows 8.1.3 kur bakalım ne olacak. Kurulum esnasında internete bağlı ol. Ayrıca ekran kartı, ve anakart BIOS'unu güncelle. Aida64 programı ile boşta ve oyundayken sıcaklıkları kontrol et. Yine sorun düzelmezse o sistem servislik.
Win8.1 'e önceden'de geçmiştim bu bilgisayarda sistem kararsızlaşıyor ondan win8 kullanıyorum geçmeden önce bios güncelleyip deniyim bios driverını nerden bulabilirim en güncelini?
Bios güncellemesi yaptım ama sonuç aynı Win8.1 güncellemesi yapacağım ama yine aynı olacak, başka bir çözüm var mı acaba bildiğiniz ?
Edit: Sıcaklık değerleri =
Sen okumayı biliyor musun ? İlkokulda öğrettiler mi ? Sana defalarca sıcaklıkları kontrol et dedim. Yarım yamalak cevap veriyosun.
Bu sıcaklıklar boşta böyle ise işlemci sıcaklığı fazla. Termal macun yenilesinler, temizlik yapsınlar. Windows 8.1.3 kurduktan sonra sorun devam ediyorsa, o sistem de sorunlar var belli. Servise yolla bi baksınlar.