Y Yiğit Güldeş Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar herkese merhabalar, konu başlığında da belirttiğim gibi bu hatayı alıyorum bilgisayarımın özellikleri gerekli olursa ekran görüntülerini de atıyorum; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2016
Arkadaşlar herkese merhabalar, konu başlığında da belirttiğim gibi bu hatayı alıyorum bilgisayarımın özellikleri gerekli olursa ekran görüntülerini de atıyorum; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ağustos 2016 #2 DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı Önce Intel ardından Nvdia'nın en güncel sürücüsünü kurun.
DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı Önce Intel ardından Nvdia'nın en güncel sürücüsünü kurun.