Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, webcame sahibim. Görüntümü oradan alıyorum, üzerinde mikrofon var ama kötü. Kulaklığımdaki mikrofona sesi nasıl aktarırım? Kısaca görüntüyü webcamden, sesi kulaklıktaki mikrofondan nasıl verebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Arkadaşlar, webcame sahibim. Görüntümü oradan alıyorum, üzerinde mikrofon var ama kötü. Kulaklığımdaki mikrofona sesi nasıl aktarırım? Kısaca görüntüyü webcamden, sesi kulaklıktaki mikrofondan nasıl verebilirim?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2021 #2 Ses karıştırıcısı olması lazım ordan varsayılan aygıt olarak kulaklığınızı seçin.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 2 Mayıs 2021 #3 Sese sağ tıkla ses efekti kayıt ve kayıttan yürütü istediğin cihazı seç.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #4 Hemen deniyorum.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 2 Mayıs 2021 #5 Ice Tea Seftali dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda eğer discod kullanıyorsanız şunu da yapabilirsiniz. Ayarlar ses ve görüntü giriş ve çıkış aygıtını ayarlayabilirsin. Görüntü ayarlarından kameranı da seçebilirsin.
Ice Tea Seftali dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda eğer discod kullanıyorsanız şunu da yapabilirsiniz. Ayarlar ses ve görüntü giriş ve çıkış aygıtını ayarlayabilirsin. Görüntü ayarlarından kameranı da seçebilirsin.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #6 Zoom için deniyorum hocam.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 2 Mayıs 2021 #7 Ice Tea Seftali dedi: Zoom için deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Zoom için Zoom ayarlarından ses ve görüntüden giriş ve çıkış aygıtını da seçebilirsiniz. Eğer yapamazsanız bize SS atabilirsiniz. Ice Tea Seftali dedi: Zoom için deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz çözümü yazabilir ya da çözüm olarak işaretliyebilirsiniz. Son düzenleme: 2 Mayıs 2021
Ice Tea Seftali dedi: Zoom için deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Zoom için Zoom ayarlarından ses ve görüntüden giriş ve çıkış aygıtını da seçebilirsiniz. Eğer yapamazsanız bize SS atabilirsiniz. Ice Tea Seftali dedi: Zoom için deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz çözümü yazabilir ya da çözüm olarak işaretliyebilirsiniz.