Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 10 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar ekran görüntüsünün sol üst kısmındaki bilgileri veren sistem izleme programı hangisi acaba? Dosya Ekleri Yakalama.PNG 702,7 KB · Görüntüleme: 169
Arkadaşlar ekran görüntüsünün sol üst kısmındaki bilgileri veren sistem izleme programı hangisi acaba?
Çözüm Levuse 10 Ağustos 2021 Oyun muhtemelen Call of Duty Warzone sol üstteki bilgiler Warzone oyununun kendi içinde var.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 Oyun Call of Duty Warzone mi? Artı 0 Eksi
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 10 Ağustos 2021 #3 Sekar dedi: Arkadaşlar ekran görüntüsünün sol üst kısmındaki bilgileri veren sistem izleme programı hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... Videodaki kişi oyunun ayarlarından yapmış galiba. Artı 0 Eksi
Sekar dedi: Arkadaşlar ekran görüntüsünün sol üst kısmındaki bilgileri veren sistem izleme programı hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... Videodaki kişi oyunun ayarlarından yapmış galiba.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #4 Oyun muhtemelen Call of Duty Warzone sol üstteki bilgiler Warzone oyununun kendi içinde var. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 10 Ağustos 2021 #5 Alman dedi: Oyun muhtemelen Call of Duty Warzone sol üstteki bilgiler Warzone oyununun kendi içinde var. Genişletmek için tıkla... Darwinkle dedi: Videodaki kişi oyunun ayarlarından yapmış galiba. Genişletmek için tıkla... Alman dedi: Oyun Call of Duty Warzone mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun Warzone arkadaşlar, ben bilmediğim için başka program sanmıştım teşekkürler bilgi için. Konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Alman dedi: Oyun muhtemelen Call of Duty Warzone sol üstteki bilgiler Warzone oyununun kendi içinde var. Genişletmek için tıkla... Darwinkle dedi: Videodaki kişi oyunun ayarlarından yapmış galiba. Genişletmek için tıkla... Alman dedi: Oyun Call of Duty Warzone mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun Warzone arkadaşlar, ben bilmediğim için başka program sanmıştım teşekkürler bilgi için. Konu kilitlenebilir.