0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Arkadaşlar VGA HDMI gibi bütün görüntüleme aygıtlarını yazabilir misiniz? Eski görüntüleme aygıtları dahil. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Arkadaşlar VGA HDMI gibi bütün görüntüleme aygıtlarını yazabilir misiniz? Eski görüntüleme aygıtları dahil.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Bilgisayar Donanımları / Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) Bilgisayar Donanımları, Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) www.dijitalders.com Bir kısmı var sadece. Artı 0 Eksi
Bilgisayar Donanımları / Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) Bilgisayar Donanımları, Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) www.dijitalders.com Bir kısmı var sadece.
KS KS 0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Aygıt yöneticisine bak. Olabilir orada. Genişletmek için tıkla... Öyle değil şu ana kadar ki bütün görüntüleme aygıtlarını nereden bulabilirim liste gibi. Eskiden yeniye mesela VGA'dan HDMI'ye. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aygıt yöneticisine bak. Olabilir orada. Genişletmek için tıkla... Öyle değil şu ana kadar ki bütün görüntüleme aygıtlarını nereden bulabilirim liste gibi. Eskiden yeniye mesela VGA'dan HDMI'ye.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.028 Çözümler 45 6 Mart 2022 #5 VGA-DVI-HDMI-DP Artı 0 Eksi Çözüm
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 6 Mart 2022 #6 Esdeath.xyz dedi: Bilgisayar Donanımları / Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) Bilgisayar Donanımları, Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) www.dijitalders.com Bir kısmı var sadece. Genişletmek için tıkla... Bu kadar işte daha olduğunu sanmıyorum, Type-C var bir de. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Bilgisayar Donanımları / Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) Bilgisayar Donanımları, Görüntü Aktarım Portları Nelerdir? (VGA, DVI, HDMI, Display Port, USB ile Nasıl Görüntü Aktarımı Yapılablir) www.dijitalders.com Bir kısmı var sadece. Genişletmek için tıkla... Bu kadar işte daha olduğunu sanmıyorum, Type-C var bir de.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 İlatem dedi: Bu kadar işte daha olduğunu sanmıyorum, Type-C var bir de. Genişletmek için tıkla... Daha fazlası var. Eskiden her türden kablo vardı ama onları bulamadım. Artı 0 Eksi
İlatem dedi: Bu kadar işte daha olduğunu sanmıyorum, Type-C var bir de. Genişletmek için tıkla... Daha fazlası var. Eskiden her türden kablo vardı ama onları bulamadım.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.028 Çözümler 45 6 Mart 2022 #8 Esdeath.xyz dedi: Daha fazlası var. Eskiden her türden kablo vardı ama onları bulamadım. Genişletmek için tıkla... O kabloları bulmak biraz zor. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Daha fazlası var. Eskiden her türden kablo vardı ama onları bulamadım. Genişletmek için tıkla... O kabloları bulmak biraz zor.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #9 m47 dedi: O kabloları bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Eski görüntüleme aygıtları dahil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
m47 dedi: O kabloları bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Eski görüntüleme aygıtları dahil. Genişletmek için tıkla...