Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Temmuz 2023 #1 Merhabalar. Binamızda NTSnin görüntülü diyafonu mevcut. Birisi yönetim şifresini değiştirmiş ve bina yöneticisi biziz, şifrelerin değişmesi lazım. Şifreyi bulamıyoruz, nasıl sifirlayacagiz?
Merhabalar. Binamızda NTSnin görüntülü diyafonu mevcut. Birisi yönetim şifresini değiştirmiş ve bina yöneticisi biziz, şifrelerin değişmesi lazım. Şifreyi bulamıyoruz, nasıl sifirlayacagiz?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 24 Temmuz 2023 #2 Bunu denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.718 Makaleler 7 Çözümler 93 24 Temmuz 2023 #3 512260 dedi: Bunu denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam adam yönetim bölümüne giriyor, oraya ben de girebiliyorum problem yok. Tek problem, yönetim bölümünün şifresini bilmiyorum.
512260 dedi: Bunu denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam adam yönetim bölümüne giriyor, oraya ben de girebiliyorum problem yok. Tek problem, yönetim bölümünün şifresini bilmiyorum.
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 24 Temmuz 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et