rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 29 Ağustos 2018 #1 Bir süre inaktif olacağım. Epey zaman geçirdim bu yaz, ee bu zamanda yapamadığım şeyler oldu. Şimdi onları telafi etmeliyim Görüşürüz Sosyal
Bir süre inaktif olacağım. Epey zaman geçirdim bu yaz, ee bu zamanda yapamadığım şeyler oldu. Şimdi onları telafi etmeliyim Görüşürüz Sosyal
Abradolf Lincler Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 288 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #2 Herkes gidiyor ya.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.073 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 29 Ağustos 2018 #3 Kimi sevsek gidiyor...
AtokS Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 204 29 Ağustos 2018 #4 fromhell1 dedi: Kimi sevsek gidiyor... Genişletmek için tıkla... Ben gitmiyorum endişelenme
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 29 Ağustos 2018 #5 rtakak dedi: Bir süre inaktif olacağım. Epey zaman geçirdim bu yaz, ee bu zamanda yapamadığım şeyler oldu. Şimdi onları telafi etmeliyim Görüşürüz Sosyal Genişletmek için tıkla... Seni özleyeceğim dostum. İşlerinde sana başarılar dilerim. Açtığın diğer konularda görüşmek üzere
rtakak dedi: Bir süre inaktif olacağım. Epey zaman geçirdim bu yaz, ee bu zamanda yapamadığım şeyler oldu. Şimdi onları telafi etmeliyim Görüşürüz Sosyal Genişletmek için tıkla... Seni özleyeceğim dostum. İşlerinde sana başarılar dilerim. Açtığın diğer konularda görüşmek üzere
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #6 Abradolf Lincler dedi: Herkes gidiyor ya. Genişletmek için tıkla... Bunlara "Ağustos Göçü" adı verilmeli artık hocam. Okulların açıldığı gün ben yokum. Ağustos göçü ile gidiyorum.
Abradolf Lincler dedi: Herkes gidiyor ya. Genişletmek için tıkla... Bunlara "Ağustos Göçü" adı verilmeli artık hocam. Okulların açıldığı gün ben yokum. Ağustos göçü ile gidiyorum.
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 29 Ağustos 2018 #7 TerabyteForever dedi: Bunlara "Ağustos Göçü" adı verilmeli artık hocam. Okulların açıldığı gün ben yokum. Ağustos göçü ile gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Size de başarılar hocam. Daha sonra görüşmek üzere
TerabyteForever dedi: Bunlara "Ağustos Göçü" adı verilmeli artık hocam. Okulların açıldığı gün ben yokum. Ağustos göçü ile gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Size de başarılar hocam. Daha sonra görüşmek üzere
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #8 NoName472 dedi: Size de başarılar hocam. Daha sonra görüşmek üzere Genişletmek için tıkla... Görüşelim bakalım... Anca yazın. Sömestr'da bile burada değilim. Dersime odaklanacağım.
NoName472 dedi: Size de başarılar hocam. Daha sonra görüşmek üzere Genişletmek için tıkla... Görüşelim bakalım... Anca yazın. Sömestr'da bile burada değilim. Dersime odaklanacağım.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #9 Daha karpuz kesecektik. Nereye gidiyorsun?
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Ağustos 2018 #10 .I.N.И.A. dedi: Daha karpuz kesecektik. Nereye gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Tadı kaçtı bu esprinin.
.I.N.И.A. dedi: Daha karpuz kesecektik. Nereye gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Tadı kaçtı bu esprinin.