Görüşürüz Technopat

Makaleler
3
Evet dostlarım ve değerli forum kardeşlerim forumdan bir süre (ne kadar uzak kalmayı başarabilirsem, iradeli davranırsam lise bitene kadar gelmeyeceğim bu da 3 yıl demek) ayrılacağım. Burada yardımcı olduğumuz, yardımcı olmaya çalıştığımız birçok kişi oldu. Hepsine de gerçekten değer verdim. Forum sayesinde kardeşim gibi sevdiğim dostlara da sahip oldum. Hepinize teşekkürler.

Forumda hesap silinmesi gibi bir olay yok zaten. İleride belki gelirim, belki gelmem. Bunu zaman gösterecek.

@teknoloji_sevdalısı, @CLM Project, @145773, @Mr.Acar, @200749, @SpermMan, @150101 ve adını hatırlamadığım tüm dostlarıma saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Tüm forum sakinlerine de saygılar.

Biz gideriz yerimizi yeni cevherler doldurur...

Signed by Wheeler Man.

Son düzenleme:
Dostum neden gidiyorsun?
Geleceğim için şimdiden bazı şeyleri bırakacağım. Tüm sosyal medyadan ayrıldım zaten. Facebook'u kapatmak için telefonu bekliyorum. Okul başladığında Steam'i de sileceğim. Discord'a telefondan bakarım, en kötü ihtimalle WhatsApp yoluyla konuşuruz. Lisenin kalanında zamanımı daha değerli kullanmak istiyorum. Özellikle foruma çok zaman ayırdığımı düşünüyorum.

Foruma ayıracağım zamanın yarısını da kitap okuyarak geçireceğim. Kendime büyük bir e-kitap arşivi oluşturdum, kütüphanedeki kitapların %90'ı tarih konulu olduğundan beni pek sarmıyorlar, okuyacak kitap bulamıyorum.

Lise ile ne alakası var hocam. 10 dakika bile mi boş vaktin olmuyor?
Aslında lise bahane... 10 dakika diyerek saatlerce gezdiğim oluyor forumda. Hem bundan kurtulacağım hem de artık bilgisayara fazla bakmayacağım için forumda kalmamın bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum. İnsanlara yardımcı olamadığım, kendime de fayda sağlamayan bir yerde zaman harcamamın bir anlamı yok.

Geçen ay Gear VR kazanan arkadaşlardan birisi ödülü reddettiği için bana verilmek istenmişti. Adresimi verdim ama 1 aydır bir gelişme olmadı. Mümkünse gerçek sahibinin ödülü almasını istiyorum. Almak istemiyorsa da benden sonra gelen arkadaşa gönderebilirsiniz. Sık sık sanal gerçeklik gözlüğü kullanacak birisi de değilim zaten.

Eki Görüntüle 325867

@Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…