Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.664 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2021 #41 Akif9748 dedi: Hiç de yanlış değil, bu sınav deyince aklıma hep sen geliyorsun nedense. Genişletmek için tıkla... Forumda üyelerin akıllarına geldiğim birisi olmak çok güzel bir hismiş. O zaman cevaplayayım sorunu, durumlar çok kötü değil mükemmel de denemez. Ortalama bir seyirde gidiyoruz teşekkürler sorduğun için.
Akif9748 dedi: Hiç de yanlış değil, bu sınav deyince aklıma hep sen geliyorsun nedense. Genişletmek için tıkla... Forumda üyelerin akıllarına geldiğim birisi olmak çok güzel bir hismiş. O zaman cevaplayayım sorunu, durumlar çok kötü değil mükemmel de denemez. Ortalama bir seyirde gidiyoruz teşekkürler sorduğun için.
İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 2 Nisan 2021 #42 Görkem Han dedi: 2 güne geri dönersiniz diye düşünüyorum Neyse sınavınız iyi geçer umarım. Genişletmek için tıkla... Bu arada adam haklı çıktı, son etkinliği dün diye gözüküyor.
Görkem Han dedi: 2 güne geri dönersiniz diye düşünüyorum Neyse sınavınız iyi geçer umarım. Genişletmek için tıkla... Bu arada adam haklı çıktı, son etkinliği dün diye gözüküyor.