Göz altı morlugu nasıl geçer

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Benım göz altımda hem morluk hem de çukur var. Biraz kotu duruyor ben bayağı rahatsızım bu konuda. Trendyol'dan sipariş vereyim diyorum 500 tane iyi yorum 1 tane kötü yorum hepsi fake diyor ise yaramaz diyor boyle olunca da alasım gelmiyor. Bir arkadaş arnica kremden bahsetti iyi gelir dedi ama diger bir arkadaş almış 1 ay kullanmış daha kötu oldu dedi. Genetikte var ama benim düşüncem cok fazla telefonda PC'de vakit geciridigim icin de biraz daha olduğu. En azından sadece genetik varsa o kalsa. Nasıl geçer? Patates veya salatalık iyi geliyor mu? Arnica kremler iyi mi?

Son düzenleme:
Geç uyuyup, iyi beslenmiyorsundur.
Kremler geçici çözüm olur.
Benim de 2 sene önce çıkmıştı göz altımda morluklar ama 5-6 aydır kendiliğinden düzeldi. Ben okulu bıraktığım için 1-2 saat daha fazla uyuyorum günde onun etkisi olduğunu düşünüyorum belki bu arkadaşa da faydalı olur uyku.

İfadeler: T21
Aşağı yukarı 8 saatlik uyku ideal, gün içinde de 1 saat kestirilebilirsin vücudunun durumuna göre.

Mesela ben bugün erken kalkmak zorunda olduğum için az uyudum, 6 saat, kafein tüketerek akşam 9 gibi yatmaya çalışacağım.

Ekran süresini azaltmak, su tüketmek, sağlıklı beslenmek gibi şeylere değinmeyeceğim bile, bu dediklerimle erkek vücudu dâhâ sağlıklı oluyor zaten.

Ben de depremden dolayı uyandım hocam aynı şekilde ben de 9-10 gibi uyuyacağım.

İfadeler: T21
Kendimi bildim bileli gözlerimin altı mordur. Düzenli uyumama ve yorgun olmamama rağmen hep böyledir. Çevremde zaman zaman yorgun görünüyorsun diyenler olabiliyor sırf bu yüzden.

Sonradan olmadıysa bu morluklar, bence kalıcıdır sizde de.

Gözaltı çukurunun tek tedavisi ışık dolgusu maalesef ki. Işık dolgusunun kötü yanı ise geçici bir tedavi olması. Belirli aralıklarla dolgunun tekrar yapılması gerek. Ne güzel sağlıklı ve beyaz gözaltlarım vardı şu anda her iki gözaltımda mor ve çukur, bu durumu kabullenmeye çalışıyorum ama hala kabullenemiyorum. Bir tane krem aldım 650 liraya. Doktora morluk dışında çukura fayda eder mi diye sordum, etmez dedi. Çukurun tedavisi ışık dolgusuyla yapılıyor dedi.

Bende farkındayım artık onun 18 olmama 6-7 ay kaldı oldugum gibi yaptırmayı düşünüyorum fakat bu işlemleri iyi yapan doktorlar genellikle İstanbul'da oluyor bende yaşamıyorum. Yani muhtemelen onlara gidecegim ama kimler yapıyor bu işlemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…