lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #11 Collage dedi: İstanbul Anadolu Yakası Gece 3 gibi uyurum ama uyku düzenim yerinde. En az 10 saat uyurum. Baktım fakat çok uzağımdaki hastanede var sadece. Hiç boş randevu yok sabah gidersem bakar mı doktor? Genişletmek için tıkla... Evet bakar.
Collage dedi: İstanbul Anadolu Yakası Gece 3 gibi uyurum ama uyku düzenim yerinde. En az 10 saat uyurum. Baktım fakat çok uzağımdaki hastanede var sadece. Hiç boş randevu yok sabah gidersem bakar mı doktor? Genişletmek için tıkla... Evet bakar.
A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 26 Haziran 2021 #12 Gece 3de uyuduğunuz için normal gözaltlarınızın mor olması.
Collage Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 55 27 Haziran 2021 #13 Azygos1 dedi: Gece 3de uyuduğunuz için normal gözaltlarınızın mor olması. Genişletmek için tıkla... Ama en az 10 saat uyuyorum.
Azygos1 dedi: Gece 3de uyuduğunuz için normal gözaltlarınızın mor olması. Genişletmek için tıkla... Ama en az 10 saat uyuyorum.
cilgin.cizer Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #14 Ne kadar su içiyorsunuz? Susuzluk göz altı morluğuna sebep oluyor. Bende de vardı, yeterli su içmeye başlayınca morluklar geçti.
Ne kadar su içiyorsunuz? Susuzluk göz altı morluğuna sebep oluyor. Bende de vardı, yeterli su içmeye başlayınca morluklar geçti.