Selam dostlar. Ben 19 yaşında bir gencim. 12 yaşımdan beri yani ilkokul 1. sınıftan beri Astigmat ve Miyop hastasıyım. Şimdiye kadar hep gözlük kullandım, lens kullanmadım çünkü sıkıntılı biraz, bazen uyurken ben unutuyorum gözlükle uyuyorum birde lens olsa eyvah eyvah.
Konumuza dönersek ben hep Lazer Ameliyatı olmak istedim. Ama sürekli söylenenler olsun izlediğim videolar olsun küçükte olsa o riskin olması beni sürekli korkutuyor. En son Yusuf İpek'in videosunu izledim beni biraz gaza getirdi ama hala emin değilim
Maddi olarakta pek güçlü değilim o yüzden bir işe girip baya para kazandıktan sonra Ameliyat olabilirim, oda sanırım 20. Yaşıma gelince herhalde.
Göz numaram ise şunlar
Sizler girdiyseniz veya yakınınız girdiyse tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Göz derecen sürekli artıyorsa ameliyat olma , biraz daha sabrederim dersen , kırlangıç otu kullan , yine fayda görürsün. Çevremde çok faydasını gören gördüm.
Göz derecen sürekli artıyorsa ameliyat olma, biraz daha sabrederim dersen, kırlangıç otu kullan, yine fayda görürsün. Çevremde çok faydasını gören gördüm.
En son 2021'de test yaptırdım. O zaman mecbur 2026'da tekrar test olayım
Şaka maka gerçekten sıkıldım hocam, imajım, fotoğraflar falan ben hep gözlük kullanıyorum. Gözlük, gözlük, gözlük. Canıma tak ediyor.
Zaten gözlüğüme iyi bakan biriside değilim camları çizilip duruyor tamirde edilmiyor daha şubatta yeniledim yuvarlak gozluk kullanıyorum ilk defa ama yine çizdim, ne zaman Dark etsem sinirim bozuluyor o cizigi gördüğümde. En ufak detaylara çabuk sinirlenen birisiyim. Keşke maddi durumum olsa da çoktan ameliyat olabilsem. 2026'ya bakacağız artik.
Kırlangıç otu olayını ilk defa duyuyorum bizim aktaran alayım o zaman, göze faydalı ve iyileştiren hiçbir şey yok zannediyordum.
Bu bitki aktarlarda satılmıyor sanırım , uygulamasını yapan yerler var bir araştır , istersen bu bitkinin damlasını yapan yerler vardı onlarıda kullanabilirsin.