bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Merhaba. Gözlük takıyorum yakını görebiliyorum uzağı net göremiyorum. Gözümü çizdirsem MSÜ girebilir miyim?
Merhaba. Gözlük takıyorum yakını görebiliyorum uzağı net göremiyorum. Gözümü çizdirsem MSÜ girebilir miyim?
daisukithigh Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RTX 4060 8G DUAL 16GB RAM 3200 ADATA LEGEND 750 Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #2 bars19 dedi: Merhaba. Gözlük takıyorum yakını görebiliyorum uzağı net göremiyorum. Gözümü çizdirsem MSÜ girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim ama eğer çizdirdiğin rapor tutulmazsa gidebilirsin bence. Ama özel hastanelere gitmen lazım devlette yaparsan rapor tutulacağı için almazlar.
bars19 dedi: Merhaba. Gözlük takıyorum yakını görebiliyorum uzağı net göremiyorum. Gözümü çizdirsem MSÜ girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim ama eğer çizdirdiğin rapor tutulmazsa gidebilirsin bence. Ama özel hastanelere gitmen lazım devlette yaparsan rapor tutulacağı için almazlar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 4 Mart 2024 #3 HHO için maalesef giremezsiniz lakin diğerleri KHO, HHO için ihtimal şansınız var.
bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #4 Furkan_D dedi: HHO için maalesef giremezsiniz lakin diğerleri KHO, HHO için ihtimal şansınız var. Genişletmek için tıkla... HHO ne oluyor?
Furkan_D dedi: HHO için maalesef giremezsiniz lakin diğerleri KHO, HHO için ihtimal şansınız var. Genişletmek için tıkla... HHO ne oluyor?
Akın Akgül Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 bars19 dedi: HHO ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hava Harp Okulu.