Göz çizdirme ameliyatı önerilir mi?

mavıuszed

Hectopat
Selam, gözümü çizdirmeyi düşünüyorum bu süreç acı dolu oluyor mu? Ayrıca körlük veya başka bir şey gibi bir risk var mı?

Yine ek bir soru olarak şunları soracağım; bilgisayar ve telefona bakmanın gözü bozduğu bilgisi doğru mudur?

Benim de abim oldu, lazerden sonra elinize her gün sabah ve akşam olarak damlatmanız için damla veriyorlar. Onu kullanmanız gerek, bize vermişlerdi size verdiler mi bilmiyorum ve eve geldiğinizde bol bol uzanıp dinlenmeniz lazım. Lise 3'teyken hocam da olmuştu 2. günün sonunda yani 3. günün başında normal hayatını sürdürmeye başladığını söylemişti. Bizde bu 4 günü bulmuştu ama. O yüzden max 5 gün falan gözlerinizi dinlendirin. Benim abim MSÜ için olmuştu ve bi sıkıntı da çıkmadı sonradan.

Selam, gözümü çizdirmeyi düşünüyorum bu süreç acı dolu oluyor mu? Ayrıca körlük veya başka bir şey gibi bir risk var mı?

Yine ek bir soru olarak şunları soracağım; bilgisayar ve telefona bakmanın gözü bozduğu bilgisi doğru mudur?
En alt sorunun doğruluğunu kanıtlayamam belki ama yine gözü eskiden 3 derece olan abim ortaokuldayken telefonla çok oynardı, yakalanmamak için yorganın altında girip oyun oynardı ve telefonun ışığı yayılmadan direkt gözüne geldiği için 7-8 sene gözlük kullandı. Aile fertlerimizin hiçbirinde de göz bozukluğu yok. (baba, anne, kardeşin gözleri sapasağlam)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı