Göz çizdirme ameliyatı olmak mantıklı mı?

serkan5101

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşındayım göz çizdirme ameliyatı olmak istiyorum 18 yaşında olmak mantıklı mı? Teşekkürler.

Hocam ben de 1 ay önce 18 yaşında iken oldum. Birinci kriter yaşınız ama ikinci kriterse, göz derecenizin artıp artmadığı. Benim göz derecem 1.5 senedir sabitti, sabit olması önemli bir kriter. Yaşımın erken olmasından ötürü doktor sonradan göz derecemin tekrardan artma ihtimali olduğunu söyledi, artarsa tekrardan operasyon yapabileceklerini de belirttiler. Göz derecemin artma ihtimali riskinin olduğunu bilsem de gözlükten kurtulmak için ameliyat oldum. Şu anda 1 aylık deneyimime göre; kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam bildiğin üzere "no touch", "ilasik" tarzı türler var sen hangi tür ameliyattan oldun?

Hocam peki ameliyat olunca göz derecesi düşüyor mu?

18 yaşında olmuştum şu an 30 yaşındayım. Herhangi bir sorun yaşamadım. İyi ki olmuşum dediğim bir ameliyat oldu bir kere bile pişman olmadım. Tavsiye ederim.

18 yaşında olmuştum şu an 30 yaşındayım. Herhangi bir sorun yaşamadım. İyi ki olmuşum dediğim bir ameliyat oldu bir kere bile pişman olmadım. Tavsiye ederim.
Hocam sonradan gözlerinizde artma yaşandı mı, bir de ne sıklıkla bilgisayar vs. kullanıyorsunuz? İşim gereği günlük 10-12 saat bilgisayar başında olmam gerekiyor, tekrardan artabilir diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…