Göz çizdirme deneyimi

Hocam senin lasik miydi yoksa ben mi yanliş anladim.

Operasyondan bir gün sonra 0.5 e 1 astigmat dogru mudur?
Evet hocam lasik. Operasyondan tam 20 saat sonra kontrole girdim ve sol 0.50 astigmat, sağ ise 1.0 astigmat çıktı ancak doktor ödem ve şişlik vs. durumlardan dolayı bunun düşeceğini belirtti. Niyeyse çok inanamadım. Sol 0.25 sağ ise 0.50 olsa okeyim valla öyle diyeyim

Hocam senin lasik miydi yoksa ben mi yanliş anladim.

Operasyondan bir gün sonra 0.5 e 1 astigmat dogru mudur?
Hocam operasyon üzerinden tam 1 ay geçti. Sol sıfıra yakın çok güzel ancak sağ göz bulanık ve iyi değil. Halen iyi görmüyor sağ göz. 0.75 gibi bir astigmat var sağ gözde. Ancak hissedilen 3 gibi. Sizde 2 gözde netleşti mi anında

Son düzenleme:

hocam selamlar. benim de tam olarak 35 gün kadar oldu. sol gözüm çiçek gibi, 0.25 veya 0 ayarında görüyor ama benim sağ gözümde haze oluştu. 0.75 çıkıyor cihazda ama görüntü çamur gibi, tıpkı senin bahsettiğin gibi muhtemelen sende de haze oluşmuştur aynı ben gibi. bi doktoruna danış istersen. ( daha kötüydü kortizonlu damla verdi yavaş yavaş azalıyor, eskiye göre daha iyi )

10 gün önce askeri hastanedeki muayenemde 0.25 sol 0.75 sağ , astigmat olarak 0 ve 0.75 olarak çıkmıştı. o günden bugune görüntü daha iyi. kendi doktorum ise sağda kuruluk ve çok ufak bi haze oluştuğunu ama kuruluğun merkezde toplanmış oldugunu belirtti. geçeceğini söyledi otolog serum ve kortizonlu damlalar kullanıyorum

Benim sağ 1.5 astigmat çıkıyor şuan. Farklı bir doktordan da görüş aldım. 1.25 sağ göz camda muazzam görüyorum. Yani sağ gözüm 1.25 astigmat gibi duruyor şuan için. Bu doktorda sanırım kortizonlu falan extra bir damla verdi. 7 gün kullan dedi. Bakalım. Kendi doktorumda sakin ol bekleyelim 3 ayı diyor. En kötü flebi tekrar kaldırır ufak lazer yaparız sağ göze diyor. 2.kez no touch bende acaba mı diyordum ama hoca 2. lasikten bahsetti anlayamadım.

rötuş dedikleri ufak bi müdahalede daha bulunuyolar eğer gerekirse. semptomları vs önceki ana ameliyat kadar olmuyor. yine de tekrar ufacık da olsa ameliyat olmak istemem şahsen

benim tam 48 gün oldu sol gözüm 0 dır belki 0.25 , sol ise 1 e yakın ama 1 in altında oldugunu hissedebiliyorum. 0.75 - 1. doktor düzelecegini söylüyor ama bakalım

Bende 44. gündeyim. Akşamları yoğun bulanıklık hissiyatı var. Sağ astigmat 1.5 ama çamur gibi. Eski 2.75 gözümle ya aynı yada bir sinek ucu kadar iyi.

Sol 0.50 gayet net ancak oda 38. gün itibariyle sapıttı. Odak sorunu başladı. Sabah kalktığımda özellikle küçük yazıları olan bir tablomuz var. Ona gidiyorum sol göz bile görmüyor onu. Tabi düzeliyor gün içinde ama ona mesela sol gözle bakıyorum cam gibi sonra bozuluyor sonra tekrar netleşiyor. Bildiğin kameranın odak sorunu yapması gibi. Bu durum yoktu 38. gün başladı.

Sağ gözde bu numara kaldı belli gibi. Hoca 2. kez ufak bir lazer yaparız endişelenmeyin diyor. Akşamları keyif alamıyorum. Bilmiyorum neler olacak

Bu arada hiç göz derecelerinizin makine ölçümünün fotoğrafı var mı? Çektiyseniz paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…