Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Haziran 2021 #41 Gilbeys Gin dedi: Ben bir ondan korkuyordum dediğim gibi. Bazı arkadaşlar lazere girilmeden önceki numara alınır yazmış. Genişletmek için tıkla... Yani ben bu sene hho kazanırsam deneyeceğim. Bakalım kabul oluyor mu? Edit: Gözlerim çoktan çizildi. Rahat net görüyorum. Sıfır derece. Mis gibi oldu. Son düzenleme: 8 Haziran 2021
Gilbeys Gin dedi: Ben bir ondan korkuyordum dediğim gibi. Bazı arkadaşlar lazere girilmeden önceki numara alınır yazmış. Genişletmek için tıkla... Yani ben bu sene hho kazanırsam deneyeceğim. Bakalım kabul oluyor mu? Edit: Gözlerim çoktan çizildi. Rahat net görüyorum. Sıfır derece. Mis gibi oldu.
Buğra Ovalı Centipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #42 Megaton dedi: Yani ben bu sene hho kazanırsam deneyeceğim. Bakalım kabul oluyor mu? Edit: Gözlerim çoktan çizildi. Rahat net görüyorum. Sıfır derece. Mis gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Reis kazanabildin mi nasıl oldu mülakat falan ?
Megaton dedi: Yani ben bu sene hho kazanırsam deneyeceğim. Bakalım kabul oluyor mu? Edit: Gözlerim çoktan çizildi. Rahat net görüyorum. Sıfır derece. Mis gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Reis kazanabildin mi nasıl oldu mülakat falan ?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Mart 2022 #43 Buğra Ovalı dedi: Reis kazanabildin mi nasıl oldu mülakat falan? Genişletmek için tıkla... Kazandık da sağlıktan elediler
Buğra Ovalı dedi: Reis kazanabildin mi nasıl oldu mülakat falan? Genişletmek için tıkla... Kazandık da sağlıktan elediler
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 1 Mart 2022 #44 Megaton dedi: Kazandık da sağlıktan elediler Genişletmek için tıkla... Dostum nerede ve ne kadar ücrete çizdirdiğini söyler misin rica etsem?
Megaton dedi: Kazandık da sağlıktan elediler Genişletmek için tıkla... Dostum nerede ve ne kadar ücrete çizdirdiğini söyler misin rica etsem?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Mart 2022 #45 121228 dedi: Dostum nerede ve ne kadar ücrete çizdirdiğini söyler misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Denizli Yaylalı göz. 11 bin TL. Vay be 1 yıl oldu cizdireli. Zaman hızlı geçiyor
121228 dedi: Dostum nerede ve ne kadar ücrete çizdirdiğini söyler misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Denizli Yaylalı göz. 11 bin TL. Vay be 1 yıl oldu cizdireli. Zaman hızlı geçiyor
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 1 Mart 2022 #46 Megaton dedi: Denizli Yaylalı göz. 11 bin TL. Vay be 1 yıl oldu çizdireli. Zaman hızlı geçiyor Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntın yok değil mi? Geçmiş olsun bu arada. Eminim çok güzel bir histir.
Megaton dedi: Denizli Yaylalı göz. 11 bin TL. Vay be 1 yıl oldu çizdireli. Zaman hızlı geçiyor Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntın yok değil mi? Geçmiş olsun bu arada. Eminim çok güzel bir histir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Mart 2022 #47 121228 dedi: Bir sıkıntın yok değil mi? Geçmiş olsun bu arada. Eminim çok güzel bir histir. Genişletmek için tıkla... Sorun yok bayağı net görüyorum. Güzel olmaz mı? 2 hafta sonra sokağa çıktım Allah'ım plakalar net. Bütün şehrin plakasını okudum. Beni ne kadar mutlu etti bilemezsin Yaptırmak istersen değer bence.
121228 dedi: Bir sıkıntın yok değil mi? Geçmiş olsun bu arada. Eminim çok güzel bir histir. Genişletmek için tıkla... Sorun yok bayağı net görüyorum. Güzel olmaz mı? 2 hafta sonra sokağa çıktım Allah'ım plakalar net. Bütün şehrin plakasını okudum. Beni ne kadar mutlu etti bilemezsin Yaptırmak istersen değer bence.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 1 Mart 2022 #48 Bizim bir akrabanın göz doktoru demiş ki; "Bunlar sağlıklı ve kesin çözümler olsaydı biz neden gözlük takıyor olurduk?" Kimi doktor ise gereçkten çözüm diyor artık hangisi doğru bilmiyorum.
Bizim bir akrabanın göz doktoru demiş ki; "Bunlar sağlıklı ve kesin çözümler olsaydı biz neden gözlük takıyor olurduk?" Kimi doktor ise gereçkten çözüm diyor artık hangisi doğru bilmiyorum.
Buğra Ovalı Centipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #49 Megaton dedi: Kazandık da sağlıktan elediler Genişletmek için tıkla... gözünü çizdirdiğin için mi elendin reis bende yaptırmayı düşünüyorum da ona göre 1 ay sonra ameliyata gireceğim
Megaton dedi: Kazandık da sağlıktan elediler Genişletmek için tıkla... gözünü çizdirdiğin için mi elendin reis bende yaptırmayı düşünüyorum da ona göre 1 ay sonra ameliyata gireceğim
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Mart 2022 #50 Yok gözden geçtim ortopedi eledi. L5'den dolayı. Jamdarma kazandım kalpten elendik. Belki bu sene tekrar deneyeceğim. Umudum yok ama bakalım.
Yok gözden geçtim ortopedi eledi. L5'den dolayı. Jamdarma kazandım kalpten elendik. Belki bu sene tekrar deneyeceğim. Umudum yok ama bakalım.