Göz çizdirmek Hava Harp Okulu'na engel mi?

Göz numaralarınıza göre genel olarak aslında smile Pro yöntemi tercih ediliyor bilginiz olsun. Benim doktorum o şekilde söylemişti numarası küçük olanlar için daha çok öneriyorlar. Tabii risk açısından no touch çok daha güzel bir seçenek. Bu arada dediğim gibi no touch belli olmaz fakat sonuçta sistemde gözükeceği için yine bunu belirtmeniz mantıklı olacaktır. Yani bir şey saklamayın.
Benim 3.75 3.00'dan 0.25 gözlerim şu an 7.aydayım ve hayatımda verdiğim en kral kararım oldu. 14 senelik gözlüğümü bıraktım. Ne ağrı ne sızı hissettim. Damlaları düzenli olarak kullandım ve hala devam ediyorum. No touch iyidir. Smile Pro ve diğer yöntemlerde ışığa karşı hassasiyet oluştuğu ile ilgili çok şikayet var. YouTube üzerinde. Yine araştırmakts fayda var.

Yanlış bilgi vermek istemiyorum, biraz daha bakacağım.

Pilotun Sermayesi Sağlığıdır.

"Lazerle göz ameliyatı olan biri pilotluk yapabilir mi?

Görme testlerinde sorun yaşamazsa, bir engel değildir."

Bence en doğru karar MSÜ'den bilgi almaktır. Bunun için yönetmeliği okumakta fayda var. Mutlaka sitesinde vardır araştırılmalı. En kötü mail veya aranabilir böyle bir şey mümkünse.

Yanlış bilgi vermek istemiyorum, biraz daha bakacağım.

Pilotun Sermayesi Sağlığıdır.

"Lazerle göz ameliyatı olan biri pilotluk yapabilir mi?

Görme testlerinde sorun yaşamazsa, bir engel değildir."
Hocam ayırdığınız vakit için teşekkür ederim. Bende araştıracağım.

Mail yada telefon numarası bulursam arayacağım. Teşekkürler iyi geceler.

MSÜ için engel ancak çizidirip geçenler var o da doktor detaylı göz filmi istemeyip bakmazsa geçiyor.
Hava pilotları seçimi için MSÜ'de ayrı kontrol yapılıyormuş sanırım. Ondan da geçebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…