Doktora bağlı.Göz numaram düşük, gözlük takmıyorum fakat lens kullanıyorum bazen. MSÜ'den 4 ay önce gözümü çizdirsem elenmeme sebep olur mu bu durum?
Göz numaram düşük, gözlük takmıyorum fakat lens kullanıyorum bazen. MSÜ'den 4 ay önce gözümü çizdirsem elenmeme sebep olur mu bu durum?
elenmeyi hiç istemiyorum teşekkür ederimDoktor anlarsa eler iyi doktor gelirse görmezden gelebilir
Göz numaram düşük, gözlük takmıyorum fakat lens kullanıyorum bazen. MSÜ'den 4 ay önce gözümü çizdirsem elenmeme sebep olur mu bu durum?
Çok teşekkür ederim. Hava harp okullarında göz kontrollerini daha detaylı ve katı yapıyorlar diye biliyorum. Ben kara harp istiyorum umarım doktorum ya fark etmez ya görmezden gelirHocam geçenlerde hava harp öğrencisi birisiyle konuştum her şeyi uzun uzun anlatmıştı. %100 emin değilim ama hatırladığım kadarıyla bu konu için "tamamen şans işi, bazı doktorlar fark etmiyor, bazıları fark edip yazıyor, bazıları fark etse de eğer çok belli olmuyorsa (çok belli olmak ne demekse) umursamıyor" demişti.
Çok teşekkür ederim. Hava harp okullarında göz kontrollerini daha detaylı ve katı yapıyorlar diye biliyorum. Ben kara harp istiyorum umarım doktorum ya fark etmez ya görmezden gelir
onlar ilgimi çekmiyor maalesefSağlık muayeneleri daha esnek olan SUTASAK, SUEM, JSGA gibi yerleri de düşünebilirsiniz istiyorsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.