Göz çukurluğu için hangi doktora gidilmeli?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, gözaltı çukuru değil. Genel olarak gözüm yanaklarımın ve kaşın bulunduğu kemiğin çok gerisinde çok çukurda kalıyor. Bunun için tedavi yöntemi var mı varsa nelerdir? Ve hangi doktora gitmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam n'aptınız? Bende de aynı sorun var da.
Göz doktoruna gittim senin göz yapın böyle müdahaleyle duzelemez dedi. Benim gözlerim cok icerde ama senin sadece göz altında çukur var sanırım eğer gözaltı çukuruysa gözaltı ışık dolgusu yaptır çok fark ediyor. 1.5 sene etkisi var ömür boyu kalıcı olsun dersen yağ enjeksiyonu yaptırabilirsin. Bunun için plastik cerrahi ile görüşmen lazım.

Göz doktoruna gittim senin göz yapın böyle müdahaleyle duzelemez dedi. Benim gözlerim cok icerde ama senin sadece göz altında çukur var sanırım eğer gözaltı çukuruysa gözaltı ışık dolgusu yaptır çok fark ediyor. 1.5 sene etkisi var ömür boyu kalıcı olsun dersen yağ enjeksiyonu yaptırabilirsin. Bunun için plastik cerrahi ile görüşmen lazım.

Aynı şekilde hocam benim de gözler içeriye doğru girdi ama önceden böyle değildi son bir senedir böyle. Çözüm bulursam konuya yanıt atarım, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı