Göz doktoru nasıl muayene eder?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
En çok korktuğum şey kan tahlili istemesi. Sizce ister mi?
Onun dışında ilk defa gideceğim ve korkuyorum. Nasıl bakıyor? Sağ gözümde ağrı ve iki gözüm garip görüyor. Sizce benden ne testler isteyecektir? Beni zorlayacak mıdır?
Son olarak bu garip görme neden olur? Hafif bulanık garip görüyorum. 10 dakika sonra geçiyor. Özellikle arada sırada okulda oluyor. Bir de stres yaparken oluyor.

En çok korktuğum şey kan tahlili istemesi. Sizce ister mi?
Onun dışında ilk defa gideceğim ve korkuyorum. Nasıl bakıyor? Sağ gözümde ağrı ve iki gözüm garip görüyor. Sizce benden ne testler isteyecektir? Beni zorlayacak mıdır?
Son olarak bu garip görme neden olur? Hafif bulanık garip görüyorum. 10 dakika sonra geçiyor. Özellikle arada sırada okulda oluyor. Bir de stres yaparken oluyor.
Göz doktorundan korkanı ilk defa görüyorum bir makine var birkaç resim gösteriyorlar ama bence sizin durumunuz göz doktorluk bir şey değil. Şekeriniz falan düşüyor olabilir. Kan tahlili isteyebilirler.(başka bir bölüme giderseniz göz doktorları böyle şeylere bakmaz)

Göz doktorundan korkanı ilk defa görüyorum bir makine var birkaç resim gösteriyorlar ama bence sizin durumunuz göz doktorluk bir şey değil. Şekeriniz falan düşüyor olabilir.
Korkmak değil ilk defa gidiyorum. Hocam o makineye bide ışık tutuyorlar diye biliyorum. Gözüm otomatik kapanırsa ne yaparım?

Göz doktorundan korkanı ilk defa görüyorum bir makine var birkaç resim gösteriyorlar ama bence sizin durumunuz göz doktorluk bir şey değil. Şekeriniz falan düşüyor olabilir. Kan tahlili isteyebilirler.(başka bir bölüme giderseniz göz doktorları böyle şeylere bakmaz)
Hocam kan şekeri düşen biri nasıl görür? Benim gözüm hafif bulanık görüyor. Birkaç çizgi böyle sansür piksel gibi. Bu nedir sizce?

Korkmak değil ilk defa gidiyorum. Hocam o makineye bir de ışık tutuyorlar diye biliyorum. Gözüm otomatik kapanırsa ne yaparım?
Hiçbir şey olmaz hocam kormanıza gerek yok. Hatta size bu kadar detaylı anlatırken saçma bir şey anlatıyormuş gibi hissettim. Maksimum 20 saniye süren bir şey.

Ama dediğim gibi sizin durumunuzun göz doktorluk bir şey olduğunu sanmıyorum. Sanırım 15 yaşındasınız çocuk bölümüne giderseniz direk kan tahlili isteyebilirsiniz.

Hocam kan şekeri düşen biri nasıl görür? Benim gözüm hafif bulanık görüyor. Birkaç çizgi böyle sansür piksel gibi. Bu nedir sizce?
Hocam çok kafaya takıyorsunuz doktora giderseniz size ne olduğunu söyler ya da başka bir yere yönlendirir. Gidip gelen bir şey olduğunu söylüyorsunuz ben tahmini bir şey söyledim doktora gitmek en mantıklısı.

Son düzenleme:
Hiçbir şey olmaz hocam kormanıza gerek yok. Hatta size bu kadar detaylı anlatırken saçma bir şey anlatıyormuş gibi hissettim. Maksimum 20 saniye süren bir şey.

Ama dediğim gibi sizin durumunuzun göz doktorluk bir şey olduğunu sanmıyorum. Sanırım 15 yaşındasınız çocuk bölümüne giderseniz direk kan tahlili isteyebilirsiniz.

Hocam çok kafaya takıyorsunuz doktora giderseniz size ne olduğunu söyler ya da başka bir yere yönlendirir. Gidip gelen bir şey olduğunu söylüyorsunuz tahmini bir şey söyledim ben doktora gitmek en mantıklısı.
Kan vermekten korktuğumdan Kan tahlili istemeyeceğim.

O zaman doktora neden gideceksin?
Gözümde bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Sürekli olan bir şey değil. Nadiren olan bir şey. En azından gözümde sorun olmadığını anlayacağım.

Tansiyonunuzu ölçtürür müsünüz? Eczanede ya da evinizde Omron marka makine varsa siz de ölçebilirsiniz. Kan şekerinize de bir baktırın derim.

Cümleyi toplayamadım ya.
Hocam normal çıktı. Yarın sabah hastaneye gideceğim. Güzel şeyler olur umarım :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı