A atommini Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 7 Ryzen 5 5500u GTX 1650 mobile Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba dün lens almak için doktora gitmiştim. Lens reçetesi yazdı bir de başka bir kod verdi eczanede ilaç alırken kod gibi bu gözlük için demişti. Sormadım tam olarak acaba bu nedir bilgisi olan var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Merhaba dün lens almak için doktora gitmiştim. Lens reçetesi yazdı bir de başka bir kod verdi eczanede ilaç alırken kod gibi bu gözlük için demişti. Sormadım tam olarak acaba bu nedir bilgisi olan var mı acaba?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 27 Eylül 2024 #2 Onu eczacıya ver, ilaç verecek sana. Göz damlası olması muhtemel.
A atommini Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 7 Ryzen 5 5500u GTX 1650 mobile Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 Ellie Williams dedi: Onu eczacıya ver, ilaç verecek sana. Göz damlası olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım öyledir beni büyük bir yükten kurtardınız teşekkürler. Ellie Williams dedi: Onu eczacıya ver, ilaç verecek sana. Göz damlası olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam değilmiş ya sanırım gözlük için verdi. Son düzenleme: 28 Eylül 2024
Ellie Williams dedi: Onu eczacıya ver, ilaç verecek sana. Göz damlası olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım öyledir beni büyük bir yükten kurtardınız teşekkürler. Ellie Williams dedi: Onu eczacıya ver, ilaç verecek sana. Göz damlası olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam değilmiş ya sanırım gözlük için verdi.