Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar kedim gözüme tırnağıyla (tırnağı sivri değildi) vurdu sonra gözüm kan toplandı, damla ile geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Arkadaşlar kedim gözüme tırnağıyla (tırnağı sivri değildi) vurdu sonra gözüm kan toplandı, damla ile geçer mi?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 24 Haziran 2023 #2 Gözleri temizlemek için damlalar bulunuyor, ben düzenli olarak kullanıyordum. Eczaneye, olmadı bir doktora danışın.
Gözleri temizlemek için damlalar bulunuyor, ben düzenli olarak kullanıyordum. Eczaneye, olmadı bir doktora danışın.
Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 emircanunlts dedi: Gözleri temizlemek için damlalar bulunuyor, ben düzenli olarak kullanıyordum. Eczaneye, olmadı bir doktora danışın. Genişletmek için tıkla... adını söyleye bilirmisiniz
emircanunlts dedi: Gözleri temizlemek için damlalar bulunuyor, ben düzenli olarak kullanıyordum. Eczaneye, olmadı bir doktora danışın. Genişletmek için tıkla... adını söyleye bilirmisiniz
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 24 Haziran 2023 #4 Mehkye dedi: adını söyleye bilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Aklımda bir isim var fakat yanlış yönlendirme yapabilirim o yüzden gerek yok. Bir eczaneye veya doktora görünün dediğim gibi. Enfeksiyon vesaire olabilir.
Mehkye dedi: adını söyleye bilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Aklımda bir isim var fakat yanlış yönlendirme yapabilirim o yüzden gerek yok. Bir eczaneye veya doktora görünün dediğim gibi. Enfeksiyon vesaire olabilir.