Göz kayması

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
9 yıldır gözlük kullanıyorum gözümün odaklanmayınca kaydığını fark ettim sonra odaklanmadığım bir anda fotoğrafımı çektşm ve sağ gözüm düz durmuyor. Ne yapacağım ben? Sol gözümü de istediğim zaman şaşı yapabiliyorum. Sağ gözüm sabitken gözüm kayarken sol gözüm sağa doğru gidiyor öyle kayıyor.

9 yıldır gözlük kullanıyorum gözümün odaklanmayınca kaydığını fark ettim sonra odaklanmadığım bir anda fotoğrafımı çektşm ve sağ gözüm düz durmuyor. Ne yapacağım ben? Sol gözümü de istediğim zaman şaşı yapabiliyorum. Sağ gözüm sabitken gözüm kayarken sol gözüm sağa doğru gidiyor öyle kayıyor.
çözüm bulabildiniz mi?

Çözüm bulabildiniz mi?

Hocam hem gözlük değiştirmek için hem de bunun için gittim doktora fakat sanırım doktor çok bildiği için hem gözlüğünü değiştirmene gerek yok bir gözlük almaya kalksan 10kdan aşağı alamazsın dedi üstüne gözümde bir sorun olmadığını söyledi daha doğru düzgün olayı açıklayamadan hiçbir şey yok deyip gönderdi bir daha gidicektim başka doktora kaldı öyle gözümde gözlükte.

Hocam hem gözlük değiştirmek için hem de bunun için gittim doktora fakat sanırım doktor çok bildiği için hem gözlüğünü değiştirmene gerek yok bir gözlük almaya kalksan 10kdan aşağı alamazsın dedi üstüne gözümde bir sorun olmadığını söyledi daha doğru düzgün olayı açıklayamadan hiçbir şey yok deyip gönderdi bir daha gidicektim başka doktora kaldı öyle gözümde gözlükte.

3 tane farkı doktora gittim ilk ikisi göz kayması tanısı bile koyamadı sonuncusu var dedi ama sadece egzersiz yap dedi bana da.

3 tane farkı doktora gittim ilk ikisi göz kayması tanısı bile koyamadı sonuncusu var dedi ama sadece egzersiz yap dedi bana da.

Hocam egzersizleri atabilme şansınız var mıdır?

Hocam adam bir gözümü kapattı parmağıma bak dedi bakıyorum ama o parmağa odaklandığım için kaymıyordu odaklanmadığım zaman 1 2 metrelik alanda sağ gözüm sağ tarafa doğru kayıyordu hani bir şeyler düşünürken dalıp gittin derler ya o zaman falan kayıyor böyle sağ gözümde doktor çok biliyor işte.

Bir kalem veya parmağında olur gözünün ortasına iyice yakınlaştır ve ona 20 saniye boyunca odaklan dedi bunu günde 3-4 kez yap dedi. Ve gözünün sağdan sola, yukarıdan aşağıya ve çapraz bir şekilde oynat.

Hocam 2 gözüm acıkmı olacak yoksa sol gözüm kapalı şekildemi olacak bir de gözümü sağa sola yaparken parmağım gözüme yakın durumdamı olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı