StickMans Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar sebepsiz bir yere, bir şey yapmadım halde gözlerim kızardı en az 3 gündür var bu kızarıklık gözümde. En hızlı nasıl geçer? Dosya Ekleri images.jpeg 27,3 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar sebepsiz bir yere, bir şey yapmadım halde gözlerim kızardı en az 3 gündür var bu kızarıklık gözümde. En hızlı nasıl geçer?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 StickMans dedi: Arkadaşlar sebepsiz bir yere, bir şey yapmadım halde gözlerim kızardı en az 3 gündür var bu kızarıklık gözümde. En hızlı nasıl geçer? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon kapmış olabilir göz damlaları var deneyebilirsiniz tabii ilk önce bir işi bilene başvurun sonuçta görme organı göz.
StickMans dedi: Arkadaşlar sebepsiz bir yere, bir şey yapmadım halde gözlerim kızardı en az 3 gündür var bu kızarıklık gözümde. En hızlı nasıl geçer? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon kapmış olabilir göz damlaları var deneyebilirsiniz tabii ilk önce bir işi bilene başvurun sonuçta görme organı göz.
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 23 Temmuz 2024 #3 Antibiyotikli göz damlası alabilirsin eczaneden. Üşenmem dersen önce doktora git.
MeLuu Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #4 En kısa sürede doktora görün umarım düzelir.