Göz kusuru ve askerlik muafiyeti

@technoHasanHuseyin
Senin göz derecelerin kaç?
göz derecelerini hatırlamıyorum 2 sene önce doktora gitmiştim sag gözün tembel keşke küçukken kontrollere gelseydin dedi bu hastalik ne ilerler ne geriler dedi hayatin boyu gozluk kullanmassan tek gozunle idare ediceksin baş agrisi çekiceksin dedi. Benlik sorun yok ama tedavilere başlamayi duşunuyorum nörovizyon diye bir tedavi.
Bende tembellik vardi gecti. Onun disinda cok bir sey yok. sag 8 numara hipermetrom, sol 8.5 Hipermetrom, sag 4.5 Astikmat, sol 3.5 Astikmat o kadar. Sordum, ehliyet almama engel degil.
tembellik nasil geçti, kaç yasinda geçti?
Aleykum selam. Artık askeri hastaneler yok. Ve daha 5 sene var çok var daha.
Askeri hastaneler olmassa ne oluyor muane etmiyorlar mi beni. Koşulsuz mu alıcaklar askere
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı